Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe bedrukt u een emmer met tekst?

Het bedrukken van een emmer met tekst is nog niet het makkelijkste werk. Sommige bedrijven doen dit door middel van stickers, anderen door middel van verf. Bij Emmer-Shop bedrukken ze de emmer met uw tekst door middel van zeefdruk. Dit houdt in dat er inkt met behulp van een zeef op het voorwerp wordt aangebracht. Deze methode is nauwkeurig en van hoge kwaliteit. Emmer-Shop is de enige in Nederland die zo gespecialiseerd is in het bedrukken van emmers.

Specificaties en verzending

Wanneer de emmers bedrukt zijn met tekst worden ze extra goed verpakt. Dit is omdat ze vaak een eind moeten rijden en dan wilt u natuurlijk niet dat uw emmer schade heeft opgelopen tijdens de verzending. Ook heeft u de keuze om de emmer met tekst te bedrukken in maximaal vijf kleuren aan de voor- en achterkant. Het is niet mogelijk om de binnenkant van een emmer te laten bedrukken, aangezien dit niet mogelijk is met de zeefmethode. De binnenkant van een emmer is namelijk te nauw om met een zeef in te gaan. Het is wél mogelijk om allebei de zijden te bedrukken. Dit kost echter wel meer, want Emmer-Shop rekent hier 25% extra toeslag voor ten opzichte van een bedrukking aan één zijde. Het fijne nieuws is ook nog eens dat ze in grote hoeveelheden kunnen leveren met gratis bezorging in heel Nederland én België. De levertijd van de producten is maximaal tien werkdagen en als u een spoedverzending wilt, kunt u dit altijd met hen overleggen. Ook krijgt u na uw bestelling een fijne track-en-trace-code, zodat u altijd weet waar uw emmer met tekst zich op dat moment bevindt!

Bedruk uw emmer

Klinkt het u niet fantastisch in de oren dat er zoveel mogelijkheden zijn om uw emmer met tekst te bedrukken bij Emmer-Shop? Bestel dan nu ook uw emmers in hun webshop en krijg ze binnen tien dagen thuisbezorgd!