Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Presentatie incassobureau Veenendaal

Voor school ga ik een presentatie houden over een incassobureau in Veenendaal. In deze periode moeten wij een presentatie houden over iets wat kan voorkomen in het bedrijfsleven. Zo heb ik voor een incassobureau uit Veenendaal gekozen. Dit omdat ik weet dat er vele bedrijven zijn die op het geld wachten van hun klanten, maar die niet betalen. En daarom worden er zulke advocaten ingezet en soms ook deurwaarders.

Informatie opzoeken over incassobureau Veenendaal

Vervolgens ben ik over een incassobureau informatie gaan opzoeken. Hoe zij te werk gaan en wat ze willen bereiken etc. Hiervoor ben ik gaan Googelen en al gauw vond ik Van Loon Incasso Advocaten. Zij komen, net als ik, uit Veenendaal. Wellicht dat dat de reden is dat ze bij mij bovenaan staan in Google?! Ik zag direct dat zij op no cure no pay basis werken. Vrij vertaald is dit ‘geen oplossing geen betaling’. Dus wanneer het hun niet lukt om het geld binnen te krijgen, dan hoef je hen niet te betalen! Hiermee garanderen zij natuurlijk een goede kwaliteit. Want zij willen uiteraard ook blijven bestaan. Dat no cure no pay vind ik een goed punt om in mijn presentatie te verwerken!

Daarna heb ik nog het een en ander opgezocht over deurwaarders en vond ik dat ik genoeg informatie had voor mijn presentatie.

De presentatie

De week daarop was de presentatie over het incassobureau in Veenendaal. Dit ging allemaal erg goed en voor iedereen was het nu duidelijk wat een incassobureau doet. Ook was de manier van presenteren, aldus de klas, heel erg goed. Ik praatte niet te snel, was duidelijk verstaanbaar en maakte zowel non-verbaal als verbaal een goede indruk.

Wil jij zelf nog meer informatie krijgen over een incassobureau uit Veenendaal? Van Loon Incasso Advocaten is hiervoor een perfect voorbeeld van zo’n bedrijf.

 

Voor meer info : klikt u hier