Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tafels huren voor een succesvol evenement

Een succesvol evenement bestaat uit verschillende onderdelen. De inrichting van je evenement is er één van. Bij Party Rent dragen we zorg voor de verhuur van inrichting en aankleding voor events. Zo kunt u bij ons ook tafels huren voor evenementen, beurzen, congressen en feesten. We beschikken over een uitgebreid aanbod van event equipment, waarbij kwaliteit de belangrijkste voorwaarde is.

Tafels voor iedere functie

Tafels kunnen verschillende functies hebben tijdens een evenement. Een statafel zorgt voor een informele sfeer en stelt bezoekers van het event in staat om met elkaar te praten en te netwerken. Is een diner onderdeel van je evenement, dan passen bankettafels of dinertafels uitstekend in het plaatje. Organiseer je een outdoor evenement? Dan misstaan onze loungetafels of outdoortafels zeker niet. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem een kijkje in onze webshop om onze uitgebreide collectie met tafels voor evenementen te bekijken.

Een succesvol evenement

De medewerkers van Party Rent hebben ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van de inrichting en aankleding van evenementen in alle soorten en maten. Naast de verhuur van tafels kun je dan ook bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken. Van stoelen tot tenten, decoratie, cateringbenodigdheden of porselein, bestek en glaswerk. Daarnaast zijn we je graag van dienst bij het ontwerpen van het complete ruimteconcept van jouw evenement. In samenspraak met jou zorgen wij voor de juiste sfeer en ambiance, door het inzetten van het juiste event concept en ons kwalitatieve event equipment.

Tafels huren voor uw event doet u bij Party Rent: ‘We create atmosphere’.

Voor meer info : klikt u hier