Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor uw haalbaarheidsstudie een subsidie nodig?

Heeft u een innovatief idee voor uw onderneming, maar zijn nog veel vragen daaromtrent onbeantwoord en de risico’s ervan niet geheel duidelijk? Dan is het zeer raadzaam om een haalbaarheidsstudie uit te voeren. Deze brengt de technische, economische en commerciële risico’s in kaart. Onder deze studie vallen bijvoorbeeld het uitvoeren van literatuuronderzoek en het verkennen van de markt. Dat is iets wat manuren en geld kost. Gelukkig kunt u voor een haalbaarheidsstudie een subsidie ontvangen. Daar zijn wel tal van voorwaarden aan verbonden. TechForce uit Hilversum weet de juiste weg hierin te bewandelen.

De juiste aanvraag is essentieel

Wie zich verdiept in het aantal beschikbare subsidies, staat vaak van verbazing versteld door de hoeveelheid mogelijkheden op dit gebied. Dat wil echter niet zeggen dat alle deuren zomaar te openen zijn. Het is namelijk van het grootste belang dat u uw subsidie op de juiste manier aanvraagt. Een volledige en correcte aanvraag verhoogt de kans dat u een subsidie voor een haalbaarheidsstudie krijgt aanzienlijk. Door u te laten begeleiden door de in Hilversum gevestigde specialist, maximaliseert u de kans op een succesvolle aanvraag voor een subsidie voor een haalbaarheidsstudie. 

De aanvraag en bijbehorende administratie

TechForce is dé ondersteunende partij binnen elke ontwikkelingsfase en weet hoe belangrijk subsidie nodig is voor innovatieve projecten. Bij het onderzoek, maar ook de aanvraag voor financiering daarvan komt een hoop kijken. De professionals van dit bedrijf zorgen ervoor dat uw aanvraag zo sterk mogelijk wordt onderbouwd en nemen alle administratie hieromtrent voor hun rekening.

Gewaardeerd door opdrachtgevers en geldverstrekkende partijen

De Hilversumse specialist kan u niet alleen bij een subsidie voor een haalbaarheidsstudie van dienst zijn, maar verzorgt nog tal van andere subsidieaanvragen. Dit doet het al sinds 1987. Het bedrijf gaat voor maximale resultaten en staat voor samenwerking en technologische innovatie. Klantenservice wordt hierbij nooit uit het oog verloren. De ruime kennis waarop de professionals kunnen bogen, zorgen voor ruime waardering bij opdrachtgevers én geldverstrekkende partijen.