Mathmatch
Image default
ZZP

Boekhouder Utrecht bij een controle van de Belastingdienst.

Als u zelf de boekhouding bijhoudt dan kunt u ten alle tijden een controle van de Belastingdienst verwachten. Eén keer in de zeven jaar probeert de Belastingdienst minimaal bij u langs te komen. De Belastingdienst maakt dan een afspraak voor een boekcontrole. Uw complete administratie wordt onder de loep genomen en eventuele fouten kunnen u duur komen te staan. Een boekhouder Utrecht zorgt ervoor dat uw administratie goed geregeld is. U kunt zo voorkomen dat de Belastingdienst speciale fouten op het spoor komt. Een controle kunt u niet voorkomen, maar wel dat er bepaalde zaken gevonden wordt die u liever voorkomt.

Een boekhouder Utrecht kan u veel geld besparen.

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw administratie. Als de Belastingdienst uiteindelijk nog fouten tegenkomt kunt u grote boetes verwachten. Als Boekhouder Utrecht voorkomen we dat deze fouten ontstaan. Naast het voorkomen van fouten doen we er alles aan om uw boekhouding netjes in orde te krijgen. De Belastingdienst zal u een pluim geven en komt de komende jaren niet meer langs om de boeken te controleren. Dit soort zaken maken u als ondernemer natuurlijk super zenuwachtig en gelukkig kunt u dit soort zaken met vertrouwen in de handen van uw boekhouder leggen.

Kies voor een boekhouder waarin u kunt vertrouwen.

Problemen met de Belastingdienst wil natuurlijk niemand meemaken. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een boekhouder waarin u kunt vertrouwen. Als u ergens tegenaan loopt dan kunt u erop vertrouwen dat eventuele foutjes niet voorkomen. Uw complete administratie is netjes geboekt. Webshop Boekhouders & Adviseurs is voor persoonlijk contact en zorgt er altijd voor dat u kunt vertrouwen op onze expertise. Wij laten u graag zien hoe het moet zodat u op ons kunt vertrouwen met uw complete boekhouding en administratie. Zelfs als u maar een klein bedrijfje bent wordt alles netjes geregeld en kunt u veel onkosten besparen!

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

Inzicht in de kosten van verkoop in Accounting Nederland