Mathmatch
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem dat is aangesloten met de meldkamer

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar een alarmsysteem die een directe verbinding maakt met de meldkamer. Dit komt waarschijnlijk omdat men zich steeds vaker onveilig voelt in eigen woning. Door een goed beveiligingssysteem te installeren, kun je niet alleen indringers op heterdaad betrappen, maar je kunt ze ook bij je weghouden. Een beveiligingssysteem wordt daarom ook wel als preventieve maatregel gezien. Wanneer een inbreker ziet dat je jouw huis goed hebt beveiligd, zal dit hem of haar namelijk afschrikken. Op die manier verklein je de kans dat inbrekers jouw woning als doelwit nemen. Wil je daarom ook een alarmsysteem aanschaffen dat is aangesloten met de meldkamer? Dan kun je bij Een Veilig Gevoel uitstekend terecht.

Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand

Een Veilig Gevoel heeft het voor iedereen mogelijk gemaakt om een alarmsysteem aan te schaffen dat is verbonden met de meldkamer. Bij dit bedrijf hoef je namelijk niet een grote investering te doen om een dergelijk systeem te kunnen installeren. Nee, je betaalt slechts een bedrag van € 19,95 per maand en je zit veilig. Dit bedrag is zelfs inclusief installatie, het onderhoud, de monitoring en de service. Op die manier word je volledig ontzorgd en kun je weer met een veilig gevoel thuis vertoeven.

Waarom aansluiting met de meldkamer?

U vraagt zich wellicht af wat de toegevoegde waarde is van de aansluiting van jouw alarmsysteem op de meldkamer. Deze verbinding kan echter van cruciaal belang zijn wanneer er bij jou wordt ingebroken. Waar een regulier beveiligingssysteem enkel een geluidssignaal afgeeft bij een inbraak, wordt dit alarmsysteem direct verbonden met de meldkamer. De meldkamer ontvangt een melding en ziet direct de beelden uit jouw woning. Is er inderdaad sprake van inbraak? Dan worden de hulpdiensten per direct ingeschakeld. Ideaal wanneer je niet thuis bent, vanwege bijvoorbeeld een vakantie. Laat voor een absoluut veilig gevoel jouw alarmsysteem daarom over aan Een Veilig Gevoel!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/