Een alarmsysteem dat is aangesloten met de meldkamer

Mathmatch

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar een alarmsysteem die een directe verbinding maakt met de meldkamer. Dit komt waarschijnlijk omdat men zich steeds vaker onveilig voelt in eigen woning. Door een goed beveiligingssysteem te installeren, kunt u niet alleen indringers op heterdaad betrappen, maar u kunt ze ook bij u weghouden. Een beveiligingssysteem wordt daarom ook wel als preventieve maatregel gezien. Wanneer een inbreker ziet dat u uw huis goed heeft beveiligd, zal dit hem of haar namelijk afschrikken. Op die manier verkleint u de kans dat inbrekers uw woning als doelwit nemen. Wilt u daarom ook een alarmsysteem aanschaffen dat is aangesloten met de meldkamer? Dan kunt u bij Een Veilig Gevoel uitstekend terecht.

Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand

Een Veilig Gevoel heeft het voor iedereen mogelijk gemaakt om een alarmsysteem aan te schaffen dat is verbonden met de meldkamer. Bij dit bedrijf hoeft u namelijk niet een grote investering te doen om een dergelijk systeem te kunnen installeren. Nee, u betaalt slechts een bedrag van € 19,95 per maand en u zit veilig. Dit bedrag is zelfs inclusief installatie, het onderhoud, de monitoring en de service. Op die manier wordt u volledig ontzorgd en kunt u weer met een veilig gevoel thuis vertoeven.

Waarom aansluiting met de meldkamer?

U vraagt zich wellicht af wat de toegevoegde waarde is van de aansluiting van uw alarmsysteem op de meldkamer. Deze verbinding kan echter van cruciaal belang zijn wanneer er bij u wordt ingebroken. Waar een regulier beveiligingssysteem enkel een geluidssignaal afgeeft bij een inbraak, wordt dit alarmsysteem direct verbonden met de meldkamer. De meldkamer ontvangt een melding en ziet direct de beelden uit uw woning. Is er inderdaad sprake van inbraak? Dan worden de hulpdiensten per direct ingeschakeld. Ideaal wanneer u niet thuis bent, vanwege bijvoorbeeld een vakantie. Laat voor een absoluut veilig gevoel uw alarmsysteem daarom over aan Een Veilig Gevoel!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/