Mathmatch
Image default
Architectuur

Serre aanbouw in Nederland

Het bouwen van serre aanbouw gaat sneller dankzij nieuwe technieken en het gebeurt ook steeds vaker. Een serre aanbouw is heel handig als je een groter keuken of woonkamer wil want je kunt ermee de ruimte uitbouwen. Bij veel woningen is dit mogelijk en het is ook betaalbaar.

Stel je voor dat je een groter eetruimte, keuken of woonkamer wilt maar je wil niet verhuizen of de hele woning verbouwen. Je kunt in zo een geval kiezen voor serre aanbouw waarmee je de extra ruimte kunt creëren die je nodig hebt maar het kost je wel minder geld en tijd. Tegenwoordig kunnen bouwbedrijven al binnen een week serre aanbouw afronden wanneer het werk begonnen is. Zo heb je nooit lang last van de bouwwerkzaamheden.

Voordat het werk kan beginnen voor de serre aanbouw moeten er natuurlijk wel eerst een aantal dingen gebeuren. In de eerste plaats moet er gekeken worden of in de gemeente waar je woont een bouwvergunning nodig is voor serre aanbouw. In de meeste gemeentes is dit niet nodig tenzij je in een historisch woning woont. Hierna word er gekeken naar de woning zelf en wat er allemaal aangepast moet worden. Daarna is het een kwestie van contract tekenen en een afspraak maken voor de aanvang van de werkzaamheden.

serbo.nl

alruco.nl

serre-prijzen.nl

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

Interieurfotografie Overijssel

De masteropleiding Architectuur

Tips voor het inzetten van een architect