Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Bescherm je auto als een pro: Kosten glascoating en PPF bij Autocaredetailing.nl

Wil je je auto beschermen tegen krassen, steenslag, verkleuring en andere beschadigingen? Dan is glascoating en paint protection film (PPF) misschien wel de oplossing voor jou. In dit blog bespreken we de kosten van glascoating en PPF bij Autocaredetailing.nl en waarom dit een goede investering kan zijn voor je auto.

Glascoating is een laag die op de lak van je auto wordt aangebracht en deze beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat vuil, vogelpoep en andere vervuiling minder snel hechten aan de lak en voorkomt daarmee blijvende schade. Daarnaast beschermt het de lak tegen verkleuring door UV-straling en heeft het een zelfreinigende werking, waardoor je auto langer schoon blijft.

PPF is een transparante folie die op de carrosserie van je auto wordt aangebracht. Het beschermt tegen steenslag, krassen en andere beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld takken langs de weg of grind op de weg. Ook PPF is zelfhelend en biedt daarmee extra bescherming tegen kleine beschadigingen.

De kosten van glascoating voor je auto en PPF zijn afhankelijk van het type auto en het oppervlak dat behandeld moet worden. Bij Autocaredetailing.nl bieden ze maatwerkoplossingen en wordt er een offerte opgesteld op basis van jouw wensen en auto. Als richtlijn kun je uitgaan van prijzen vanaf €500,- voor glascoating en vanaf €700,- voor PPF.

Bij Autocaredetailing.nl kun je terecht voor professionele en hoogwaardige behandelingen van je auto. Ze werken met de nieuwste technieken en materialen en hebben jarenlange ervaring in het beschermen en verfraaien van auto’s. Naast glascoating en PPF bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals detailing, interieurbehandelingen en het aanbrengen van keramische coatings.

Kortom, als je je auto wilt beschermen tegen beschadigingen en er zo lang mogelijk van wilt genieten, is glascoating en PPF zeker het overwegen waard. Bij detailing bedrijf Autocaredetailing.nl ben je verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Vraag nu een offerte aan en laat je auto beschermen als een pro!

 

https://www.autocaredetailing.nl/