Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Bescherm je auto en laat hem coaten bij Slikcar Detailing!

Als autoliefhebber wil je je auto zo lang mogelijk in goede staat houden. Een van de manieren om dat te doen is door je auto te coaten. Coaten houdt in dat er een laag wordt aangebracht op de lak van je auto. Dit kan een keramische coating zijn, maar ook een coating op basis van polymeren of siliciumdioxide. Een coating biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, zure regen, uv-straling en krassen.

Waarom zou je je auto moeten laten coaten? Ten eerste beschermt een coating de lak van je auto tegen krassen en beschadigingen. Hierdoor blijft je auto langer in goede staat en behoudt hij zijn glans. Daarnaast is een gecoate auto makkelijker schoon te maken, omdat vuil minder goed hecht aan de lak. Ook zorgt een coating ervoor dat de kleur van je auto langer mooi blijft, omdat de lak minder snel verbleekt door uv-straling.

Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan het laten coaten van je auto. Zo kan het een dure aangelegenheid zijn, afhankelijk van het type coating dat je kiest en de grootte van je auto. Ook kan het aanbrengen van de coating een tijdrovend proces zijn. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat een coating niet onverwoestbaar is en dat je alsnog voorzichtig moet zijn met je auto om beschadigingen te voorkomen.

Bij slik car detailing kunnen wij je auto coaten met hoogwaardige keramische coatings die zorgen voor een langdurige bescherming. Na het coaten van je auto is deze beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf en blijft de lak langer mooi. Daarnaast bieden wij ook Paint Protection Film (PPF) aan, een transparante folie die je auto beschermt tegen krassen en steenslag. PPF is een goede aanvulling op een coating en biedt extra bescherming op plekken waar de lak het meest kwetsbaar is, zoals de motorkap en de voorschermen.

Kortom, het coaten van je auto is een goede investering als je je auto lang mooi wilt houden en wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bij slikcardetailing.nl helpen wij je graag verder en adviseren we je over de beste coating voor jouw auto.

 

https://www.slikcardetailing.nl/