Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

GPS tracker auto volgt uw meest waardevolle eigendom

Heeft u een auto op uw naam staan? En maakt u zich wel eens zorgen of hij er nog wel staat als u even weg bent geweest? Dan bent u niet alleen. In Nederland neemt het aantal bezorgde auto-eigenaren al jaren toe. Maar gelukkig is er een goede en betaalbare oplossing voor: de GPS tracker auto.

Een klein kastje dat netjes in uw auto wordt weggewerkt en aan de hand van GPS en GPRS continu de locatie van uw auto doorgeeft naar uw online account of telefoon. Makkelijk om op iedere locatie te kunnen zien waar de auto is én of hij nog is verplaatst. En het mooiste komt nog; een auto tracker biedt ook een diefstalmelding en sabotagemelding in geval van nood. U kunt trouwens ook nog een veiligheidszone of snelheidsmelding instellen, waarmee u nog meer controle heeft op uw waardevolle eigendom.

 

GPS tracker bestelbus

En wat voor uw auto geldt, geldt natuurlijk ook voor een bestelbus. Heeft u een bestelwagen van de zaak, of rijdt u als ZZPer met een bestebus? Ook kan het heel fijn zijn om altijd op de hoogte te zijn van uw wagen. Zeker omdat u uw bestelbus gebruikt om uw inkomen mee veilig te stellen.

Blackbox

Een GPS auto tracker wordt in de volksmond ook een blackbox genoemd. En waar een blackbox oorspronkelijk uit de vliegtuigwereld komt, doet een blackbox in uw auto niet veel anders. Het registreert wat uw auto of bestelwagen doet, hoe hard er is gereden, waar is er gereden en of er eventuele meldingen zijn afgegeven.

Blackbox in auto als GPS tracker

En bouwt u dus een blackbox in uw auto in, dan biedt dat een hoop inzicht in uw voertuig, rijgedrag van eventuele bestuurders en natuurlijk meldingen in geval van nood. En wilt u nog meer informatie uit uw gps tracker auto halen? Dan is het zelfs mogelijk om een sluitende rittenregistratie uit uw blackbox te halen. Alle ritten, start- en stoptijden, adresgegevens en zelfs het karakter van de rit voor de Belastingdienst.

 

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/