Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Iedereen in een leaseauto, wordt dat de toekomst?

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van leasen als het om hun auto gaat. Een nieuwe auto kopen is soms niet mogelijk, of het kost een enorme hap uit het spaargeld. Een lening afsluiten kan natuurlijk ook, maar de rente die dan berekend wordt is niet mis en dat is voor veel mensen toch ook niet echt aantrekkelijk. Maar iedereen wil natuurlijk graag in een nieuwe auto rijden. Zo eentje die nog naar de fabriek ruikt en waarvan alle knopjes nog gewoon werken als je er voor het eerst in gaat rijden. Geen tweedehands auto die al een heel leven achter de rug heeft. Maar jij als eerste eigenaar, hoe cool is dat. Nou ja, eigenaar, de auto is formeel van de leasemaatschappij, maar dat zien de andere weggebruikers niet als jij er in rondrijdt.

Concurrerende aanbiedingen voor leaseauto’s op internet

De leasebedrijven hebben dat inmiddels ook door. Steeds vaker bieden ze hun leaseauto’s ook aan voor particulieren. Goedkoop auto leasen is een reclameslogan die tegenwoordig steeds vaker opduikt. Maar ook bedrijven zijn nog steeds heel goede klanten van de leasebedrijven. Een eigen bedrijfswagen aanschaffen, of zelfs meerdere, wordt steeds onaantrekkelijker. Want dan heb je immers ook zelf de kosten voor verzekering, wegenbelasting en schade en onderhoud. En met name die twee laatste posten kunnen flink in de papieren lopen als je pech hebt. De auto een beurt laten geven is nog standaard, maar als de garage belt met slecht nieuws komt dat niet altijd even goed uit.

Vind nu de beste deal online

Ga dus nu op zoek naar de beste deal voor jouw nieuwe leaseauto. Voor een vast bedrag per maand rijd je de komende jaren in een nieuwe of zo goed als nieuwe auto. Geen lening met hoge rente, geen onverwachte kosten. Dan zul je snel zien dat leasen veel aantrekkelijker is, want dan is het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Als er dan ineens een grote reparatie nodig is omdat de schokbrekers zijn versleten dan draait de bestuurder daar niet voor op

Voor meer info : klikt u hier