Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Ik ga een bedrijfsauto leasen

Als je hebt besloten dat je een bedrijfsauto gaat leasen is de eerste stap het vergelijken van de verschillende aanbieders. Want daar kun je leuk mee verdienen. Kijk op het internet waar je de beste voorwaarden krijgt tegen de scherpste prijs. Een bedrijfsauto leasen kan bij de ene aanbieder honderden euro’s goedkoper zijn dan bij de andere. En als het om dezelfde auto gaat zou je wel gek zijn als je dan meer gaat betalen dan nodig is. De prijzen vergelijken is dus heel belangrijk.

Kan ik het wel betalen?

Realiseer je vooraf goed of je de kosten van het leasecontract wel kunt betalen. Verdien je genoeg met je onderneming om het maandelijkse bedrag te kunnen betalen, of is het iedere maand weer spannend of het wel of niet gaat lukken? Dan kun je beter kiezen voor een goedkoper model auto, of misschien zelfs beter een tweedehands auto kopen. Want als je het leasecontract niet meer kunt betalen en je wilt er tussentijds van af dan heb je een probleem. Dan moet je namelijk voor de resterende duur van het contract een flinke afkoopsom betalen. Dus wil je een bedrijfsauto leasen is het verstandig om goed naar de toekomst te kijken en je te realiseren dat je de komende jaren maandelijks de kosten van het leasecontract moet betalen.

Leasen wordt steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor lease als het om een auto gaat. Niet alleen zakelijk, ook privé wordt er steeds vaker een auto geleaset in plaats van gekocht. De voordelen zijn voor veel mensen erg aantrekkelijk. Maandelijks een vast bedrag waar alle kosten in zitten, dus geen onverwachte verrassingen meer als de auto voor een beurt naar de garage moet en er ineens een dure reparatie moet plaatsvinden. Die kosten zitten namelijk in het leasecontract, dus de rekening gaat naar de leasemaatschappij. Je weet vooraf waar je aan toe bent, en dat voor de komende jaren. Wie wil dat nu niet.

Voor meer info : klikt u hier