Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Laadkabel voor je Volvo elektrische auto nodig?

Op de Nederlands wegen duiken steeds meer elektrische wagens op. Een elektrische auto gebruikt een oplaadbare batterij om de motor te ondersteunen of om de hele wagen aan te drijven. Elektrische wagens kunnen in twee categorieën onderverdeeld worden, namelijk de volledig elektrische modellen of de zogenaamde plug-in hybride wagens die zowel over een elektrische als over een brandstofmotor beschikken. Elektrische wagens worden vaak verkozen omdat elektrisch rijden milieuvriendelijk is. Tijdens het rijden komen er namelijk geen schadelijke stoffen vrij. Bovendien is een elektrische wagen ook voordelig. Elektriciteit is goedkoper dan benzine en ook de onderhoudskosten zijn beduidend lager. Deze ecologische en financiële voordelen liggen aan de basis van de populariteit van het elektrisch rijden en elektrische auto’s worden dan ook wel eens de wagens van de toekomst genoemd.

De toekomstvisie van Volvo

Om de stijgende vraag naar elektrische wagens tegemoet te komen, brengen alle bekende automerken steeds meer elektrische wagens op de markt. Volvo gaat zelfs nog een stapje verder. Deze Zweeds fabrikant wil binnen de 10 jaar namelijk dé marktleider worden op het gebied van elektrisch rijden. Volvo is echter een redelijk nieuwe speler op de elektrische markt. Het eerste volledige elektrisch exemplaar, de XC40, brachten ze eind 2020 uit. Ondertussen hebben ze ook voor een kleinere coupé gezorgd, de C40. Tegen 2025 willen ze de helft van hun productengamma vervangen door elektrische modellen en in 2030 willen ze enkel nog elektrische auto’s verkopen.

Volvo laadkabels koopt u bij Accu-Machine.nl

Net zoals alle elektrische wagens moeten ook de Volvo-modellen opgeladen worden. De originele Volvo laadkabels zijn echter enorm duur. Bij Accu-Machine.nl hebben we daarom voor merkloze vervangers gezorgd. Onze kabels zijn van dezelfde kwaliteit als de originele versie, maar worden tegen een veel lagere prijs aangeboden. In ons assortiment vindt u zowel type 1 als type 2 laadkabels terug. Alle kabels zijn ontzettend stevig en beschikken over hoogwaardige aansluitingen. Bovendien zijn de laders weerbestendig en hebben ze allemaal een CE-keurmerk. Alle Volvo laadkabels van Accu-Machine.nl voldoen aan alle technische voorwaarden en we geven dan ook graag 12 maanden garantie op de producten.

Het mooie assortiment van Accu-Machine.nl

Bij Accu-Machine.nl vindt u niet alle laadkabels voor elektrische Volvo’s terug. Onze collectie bestaat namelijk uit laadkabels voor alle bekende automerken en laders voor diverse elektrische toepassingen. Zo omvat ons aanbod onder andere accu’s voor elektrische fietsen, gereedschap, boten en zonnepanelen. Bovendien hebben we de meeste producten standaard op voorraad en kunnen we erg snel leveren. Bestellingen die voor 17:00 bevestigd worden, gaan dezelfde dag zelfs de deur nog uit. Twijfel dan ook niet langer en maak nu uw keuze op www.accu-machine.nl!

https://www.accu-machine.nl/