Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Onderdelen VW, van Spijlbus tot Kever

Ben je op zoek naar onderdelen voor je VW, maar kun je nergens slagen? Bij ons vind je de meest uiteenlopende onderdelen. Wij leveren onderdelen voor elke garage en doe-het-zelver in heel Europa. Dus zit je momenteel in Frankrijk en ben je op zoek naar een bepaald onderdeel? Kijk dan snel verder in ons assortiment en plaats direct je bestelling.

Onderdelen voor exterieur en onderstel

In onze overzichtelijk ingedeelde webshop vind je de meest uiteenlopende onderdelen Volkswagen voor het interieur of exterieur. Denk daarbij aan de velgen, achteras en bijvoorbeeld schokbrekers. Van achterbankvulling tot cabrio dak; bijna alles dat te maken heeft met je Volkswagen hebben wij op voorraad.

Motor en elektrische onderdelen VW Kever

De motor is het hart van elke auto en dat geldt zeker ook voor jouw VW Kever. Daarom maken luchtgekoelde motor onderdelen eveneens deel uit van ons aanbod. Diverse onderdelen voor de waterkoeling, oliekoelers, cilinders, maar ook complete revisie motoren, bij ons vind je zeker alles dat nodig is om je Kever weer naar behoren te laten rijden.

Accessoires en diversen

Ten slotte hebben we niet alleen aan de buitenkant en de motor gedacht, maar zijn er diverse onderdelen en accessoires voor het interieur in de webshop verkrijgbaar. Zowel functionele onderdelen zoals deuronderdelen en raamglas afdichtingen, maar ook fraaie interieur accessoires maken van jouw auto een echte blikvanger op de weg.

Neem direct vrijblijvend een kijkje in het ruime assortiment VW onderdelen en overtuig jezelf van ons uitgebreide assortiment en scherpe prijzen

Voor meer info : klikt u hier