Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Voor het kopen van een nieuwe motorhelm moet u bij Termaat Motoren zijn in Nijmegen

Wilt u een (nieuwe) motorhelm kopen? Voor het kopen van een motorhelm moet bij u Termaat Motoren zijn. Termaat Motoren bestaat als sinds 1935 en is daarom inmiddels een expert op het gebied van motoren en alles wat daarbij komt kijken. Ook op het gebied van motorhelmen bent u bij Termaat Motoren op het juiste adres.

Welke soorten motorhelmen zijn er?

Er zijn veel verschillende motorhelmen. Bij Termaat Motoren is er een ruime keuze aan Arai helmen, integraalhelmen, crosshelmen enzovoorts. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten:

Arai helmen: het beste helmwerk ter wereld, van Japanse komaf. De helmen zijn handgemaakt van de beste materialen.

Integraalhelmen: dit is het veiligste type. Het biedt de beste pasvorm en is uitermate geschikt wanneer u een brildrager bent. De pasvorm zorgt ervoor dat er een uitsparing is voor uw bril, waardoor hij u als gegoten zit.

Systeemhelmen: hierbij kan het kinstuk omhoog geklapt worden. Hierdoor biedt de helm meer vrijheid, waardoor onder andere communicatie makkelijker verloopt.

Jethelmen: hierbij is het grootste gedeelte van het gezicht onbedekt. Vaak is het voorzien van een vizier gecombineerd met een zonnevizier.

Cross- en allroad helmen: dit type is geschikt voor cross of enduro rijden. Het bevat meer kinruimte voor een betere ventilatie. Tevens hebben ze vaak een afneembaar vizier, handig wanneer men graag een crossbril wil gebruiken tijdens het rijden.

Het is belangrijk dat u de juiste motorhelm heeft die past bij u. Hiervoor is een optimale fit van belang. De experts van Termaat Motoren kiezen samen met u de beste voor u uit. Zodat u veilig de weg op kan gaan! In de winkel is het mogelijk om verschillende modellen te passen.

Tevens is er ook voor mensen met een kleiner budget een ruime selectie aan helmen te koop bij de outlet van Termaat Motoren.

Waarom een motorhelm kopen bij Termaat Motoren?

Omdat zij al sinds 1935 actief zijn en dus hoogwaardige experts zijn op het gebied van motoren. Dit blijkt ook uit het gegeven dat zij op Google met een 4+ beoordeeld worden (op een schaal van 5), en meer dan 300 beoordelingen hebben van tevreden motorrijders.

Kom dus snel langs voor de beste motorhelm: en ga snel en veilig de weg op!