Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom kiezen voor Rijschool Verkeerskunde in Haarlem?

Wat leuk dat jij wilt leren auto rijden of motor rijden en dat je op onze website rondkijkt! Wil je weten waarom Rijschool Verkeerskunde in Haarlem kiezen een goed idee is? Wij omschrijven hieronder onze 6 pluspunten. Hopelijk raak je enthousiat en ontmoeten we elkaar snel!

Rijopleiding op maat

Wij bieden je een rijopleiding compleet zoals jij hem wenst. Dat kan gaan om een auto rijopleiding of een motor rijopleiding. Voordat we starten met de rijlessen, hebben we met jou een gesprek, waarin jij jouw specifieke wensen kunt aangeven. Misschien wil je graag dagelijks les, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Of je bent bang om te rijden en wilt dat wij daar zo goed mogelijk op in spelen. Het kan ook zijn dat je graag elke week op een vast tijdstip wilt lessen of dat je begeleiding wilt bij het leren van je theorie… Alles is bij ons mogelijk, want wij bieden jou rijopleiding op maat!

Deskundige rijinstructeurs

Als onze rijinstructeurs zijn goed opgeleid en hebben de juiste papieren in handen. ook hebben zij veel rijleservaring, waardoor ze jou deskundige rijlessen kunnen bieden. Je weet bij ons zeker dat je in veilige handen bent, je kunt erop vertrouwen dat onze rijinstructeurs er alles aan doen om jou de beste rijlessen te verzorgen. Heb je de voorkeur voor een bepaalde rijinstructeur, omdat je goede verhalen hebt gehoord over hem of haar? Dan mag je dit zeker aangeven. Ook als je de voorkeur hebt voor een man of vrouw, mag je dit aan ons laten weten, dan gaan wij kijken naar wat er mogelijk is.

Rijden met een nieuwe, comfortabele lesauto of motor

Het is belangrijk dat jij je tijdens je rijlessen zo veilig mogelijk voelt en dat doe je het beste in een nieuwe, comfortabele lesauto of op een nieuwe, comfortabele motor. Bij ons weet je zeker dat wij je op of in een degelijk voertuig laten rijden, want wij gunnen jou het beste van het beste.

Ruime lestijd mogelijkheden

Je kunt bij ons rijlessen volgen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur ’s avonds en op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Doordat wij deze ruime lestijdmogelijkheden bieden is er voor iedereen wel een geschikt tijdstip in te plannen. Het is goed dat je zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds een keer rijdt, want zo leer je zowel op rustige tijdstippen als drukkere tijdstippen rijden, zoals file rijden. We zijn geopend tot 21.00 uur, omdat het belangrijk is dat je niet alleen in het licht, maar ook in het donker (met je lampen aan) leert rijden, want dat is net weer even een andere manier van rijden.

Vanaf thuis vertrekken

Je hoeft niet bij ons langs te komen als je rijlessen hebt, maar wordt door ons opgehaald (en ook thuisgebracht uiteraard!). Wel zo handig, want dit scheelt je in reistijd. Zo ben je minder tijd kwijt aan je rijlessen en houd je meer tijd over voor andere dingen.

Hoog slagingspercentage

Wij zijn erg trots op het feit dat ons slagingspercentage hoog is! Dat wil zeggen dat er bij ons veel mensen slagen en dit maakt ook jouw slagingspercentage groter! Dat er bij ons velen slagen, komt door onze aanpak. Wij kiezen voor het beste van het beste: een deskundige rijinstructeur, goed voertuig en rijopleiding op maat! Vooral dat laatste is voor ons belangrijk. Doordat wij zo goed kijken naar jou als persoon en jouw specifieke wensen, weten wij goed wat wij jou moeten bieden om jou te laten slagen voor jouw rijexamen. Kortom wij bieden jou de best mogelijke begeleiding op maat. Overtuigd van Rijschool Verkeerskunde in Haarlem? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak in voor jouw eerste proefles!

https://rijschoolverkeerskunde.nl/