Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is dat?

Veel mensen vragen de vraag: wat is autochipping? Nou, in algemene zin, verwijst chipping naar een illegale methode om een auto te wijzigen. Er zijn echter andere methoden voor het wijzigen van een auto naast de klassieke manier om de motor of het lichaam van een voertuig te veranderen via een lichaamset of het vervangen van de transmissie. Andere wijzigingen zijn luchtinlaten, tuning, body-kits, prestatiemodificaties en meer.

 

Auto chippen wordt gedaan door een deel van de auto te hacken, zodat deze in een andere auto past. Het hacktool is gemaakt van roestvrij staal en is vrij scherp, dus het snijdt het metaal zoals het in de auto wordt gevoerd. Daarna wordt de chip op het overeenkomstige gedeelte van de auto geplaatst waar het kan passen.

Het is mogelijk om slechts één chip te verwijderen, maar het is ook mogelijk om de hele chip te verwijderen en te vervangen als u dat wilt doen.

 

De methode die wordt gebruikt om de chips te maken, is zeer gespecialiseerd en vereist dus veel training. Zonder een goede training kan autochippen echter erg gevaarlijk zijn. Iedereen die niet de nodige ervaring heeft voor dit soort werk, zou het nooit moeten proberen. Dit komt omdat deze chips, vooral in het geval van lichaamshells, gemaakt zijn van delicate materialen en zonder de juiste zorg kunnen ze gemakkelijk gemakkelijk breken of beschadigen.

 

Een ander ding om in gedachten te houden bij het praten over wat is dat is dat auto chippen is dat het illegaal is. Als u probeert een chip van uw auto te verwijderen, dan zou u in ernstige juridische problemen terechtkomen. Wat is dat autochippen wordt beschouwd als illegaal in de Verenigde Staten en kan zeer ernstige gevolgen hebben. Dat betekent dat als je bij deze wet zou doorgaan, dan kun je uiteindelijk je licentie hebben opgeschort en je zou zelfs in de gevangenis kunnen worden gezet, afhankelijk van hoe goed je tijdens het onderzoek presteert.

 

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat wat is dat een auto-chippen is niet eenvoudigweg een verfcorrectie. Je schildert niet alleen je auto en hoop dan dat de chip niet zal afkomen. Het is uiterst gecompliceerd en vereist een extreme mate van vaardigheid om te verwijderen. In veel gevallen kost het meer dan één poging om de chip te verwijderen. Als je zelf je auto zou chippen, zou je waarschijnlijk de hele dekking moeten verwijderen en vervangen en het voertuig opnieuw schilderen, dat een zeer dure procedure is.

 

Ook moet worden opgemerkt dat wat is dat een auto-chippen is niet hetzelfde is als lichaamslijpen dat het proces is van het verwijderen van zeer kleine hoeveelheden verf om een scherpe rand op een gladde auto-oppervlak te verminderen. Het slijpen van het lichaam omvat het verwijderen van het gehele auto-oppervlak om de scherpe rand te verwijderen, wat de reden is dat het illegaal is. Wat is dat is dat auto-chipping het verwijderen van zeer kleine hoeveelheden verf, zodat de verf geen van de metalen delen van de auto raakt, waardoor de kans op roestvorming wordt geminimaliseerd. Zoals je kunt zien het verwijderen van deze chippen is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht, maar het is vaak een veel eenvoudiger procedure dan veel mensen denken.

Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/