Mathmatch
Image default
Auto’s en Motoren

Zo houdt u de km registratie eenvoudig bij

Het bijhouden van een km registratie… wat een gedoe. Week in week uit, iedere dag na elke rit noteren wat de kilometerstand is, van welk adres u bent vertrekken, waar u bent aangekomen, welke route u heeft afgelegd… Gelukkig kan het een stuk eenvoudiger, zonder dat u uren bezig bent met het bijhouden van de km registratie.

Pen en papier

Jaren geleden werd de km registratie vooral op papier bijgehouden. Bij iedere rit werd de begin- en eindstand van de kilometerteller opgeschreven en werd het start- en stopadres genoteerd. Zeker wanneer de kilometerregistratie voor de Belastingdienst wordt bijgehouden (dus om bijtelling te voorkomen) is dit een tijdrovende klus waarbij de kans op een foutieve km registratie aanwezig is.

 

Kilometerregistratie Belastingdienst

Voor de Belastingdienst maakt het niet uit hoe zij de kilometerregistratie aangeleverd krijgen. Dat kan op een handgeschreven kladblok, bijgehouden in Excel, een PDF-bestand of een XML-bestand. Dat laatste bestand is een Fiscaal rapport dat is samengesteld door een kilometerregistratiesysteem.  Wanneer u de km registratie bijhoudt met een kilometerregistratiesysteem met het Keurmerk Ritregistratiesystemen, weet u zeker dat de kilometerregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.

Kilometerregistratiesysteem

Het kilometerregistratiesysteem van TrackJack neemt de km registratie volledig voor u uit handen. Wanneer u gaat rijden begint het kastje in de auto met het bijhouden van de rit. Bent u aangekomen op de plek van bestemming, stuurt het kilometerregistratiesysteem direct het aankomstadres door naar uw online account, samen met de start- en stoptijd, aantal gereden kilometers, karakters van de rit en meer. In het online account bekijkt en beheert u alle gegevens in één oogopslag en downloadt u de gegevens eenvoudig naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport. Of stel in dat u iedere week of maand automatisch een rapport toe gemaild krijgt met de km registratie. En onderweg bekijkt u de gegevens via de app voor op uw smartphone.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/