Mathmatch
Image default
Cadeau

Een foto in glas is een prachtig en uniek geschenk

We koesteren allemaal onze foto’s en onze albums. Wat hoor je als iemand zijn bezittingen, bijvoorbeeld door brand, heeft verloren? Vaak refereert men dan aan de verloren foto’s. Dat geeft maar aan hoe belangrijk deze zichtbare herinneringen aan het verleden zijn.

Foto als geschenk

Vaak worden foto’s als geschenk gegeven. Denk bijvoorbeeld aan jonge ouders die foto’s van de kleinkinderen aan de grootouders geven. Die foto’s zijn de grootouders zeer dierbaar en worden in een mooie lijst op het dressoir gezet, of in de moderne tijd in een digitaal fotolijstje geplaatst. Maar er is nog een andere manier om van de mooiste foto’s een prachtig en uniek geschenk te maken. Lees hieronder verder.

Foto in glas

Bij ons kunt u uw mooiste en meest dierbare foto’s in glas laten vereeuwigen. De foto in glas wordt dan met behulp van een laser in kristal glas gegraveerd. Dit kan in 2D, een vooraanzicht, maar ook in 3D. Bij 3D komt de foto nog meer tot leven. Een persoonlijker geschenk kan men zich niet indenken!

Geboorte of huwelijk

De foto in glas is geschikt als geschenk of aandenken bij verschillende gelegenheden. Zo kan de foto in een hartvormig glas worden gegraveerd, wat mooi is bij het hiervoor genoemde geschenk van een foto van kleinkinderen aan grootouders. Een ander idee is om een foto in glas te laten maken i.p.v. een geboortetegel.
En wanneer u een uniek geschenk zoekt voor een huwelijk, kijk dan eens naar het hartvormige voorbeeld op onze website. Dit zal zeker in goede aarde vallen. Niet alleen bij pasgehuwden, maar ook wanneer er een huwelijksjubileum wordt gevierd.

Aandenken aan dierbare

Vaak wordt een foto van een dierbare op een mooie plaats in huis gezet, nabij een brandend kaarsje of waxinelichtje. U kunt de mooiste foto die u hebt van uw dierbare in glas laten graveren, wij bieden de eerder genoemde hartvorm, maar ook een met een waxinelichthouder erin. Een mini urn behoort ook tot de mogelijkheden. Het glas kan voorzien worden van een gravure, bijvoorbeeld een naam, datum, of een toepasselijke tekst.

Huisdier

Bij het afscheid van een huisdier kan eveneens de wens bestaan om een aandenken van dit geliefde dier een mooie plekje te geven. U kunt dit ook aan iemand schenken bij wijze van troost.

Wij kunnen van iedere mooie foto een prachtig aandenken maken. Wilt u iemand (of uzelf) blij maken met zo’n mooi geschenk? Bekijk dan ons volledige assortiment op All-in Crystal!

https://www.all-incrystal.nl/