Mathmatch
Image default
Cadeau

Kraamcadeau, voor als ze wat ouder zijn

Bijna iedereen koopt de kraamcadeau op het feit dat het pasgeboren kind voor eeuwig klein blijft. Helaas blijkt dat sprookje niet te bestaan. Ze worden al heel snel groot en het is geen cliche als men zegt dat het sneller gaat dan gedacht. Maar wat zijn nu kraamcadeau die je geeft voor als het pasgeboren kind wat ouder is? Wij hebben er een paar voor je uitgezocht. 

 

Loopstoel voor een baby

Dit is misschien iets waar je niet meteen aan denkt, maar een loopstoel voor een baby is iets wat vaak in het eerste levensjaar van het kind al gebruikt kan worden. Het is namelijk bevorderend voor het kind om te leren lopen. En iedere ouder wil trots zijn op zijn of haar kind omdat het zo snel heeft leren lopen! Dan zit je met dit cadeau helemaal goed! 

 

De eerste houten fiets

Dit is een kraamcadeau voor als ze weer wat ouder zijn. Zie jij ze eens wel die houten loopfietsen waar je zichzelf eigenlijk vooruit lopen? Vaak worden deze loopfietsen gebruikt vanaf een jaar of 1,5 tot 3. Het bevordert de grove motoriek van je kind, waardoor je kind later ook de fijne motoriek beter kan ontwikkelen. Je hebt de grove motoriek toch wel nodig bij de fijne motoriek. 

 

Zo zie je maar weer dat er genoeg cadeaus zijn die je kunt geven als het kind net geboren is, maar wat later van pas komt. Vaak zijn dit de cadeaus waar de ouders het meeste aan hebben! 

https://freubelshoponline.nl/alles-over-baby-loopstoel/