Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Verlichtingsoplossingen voor zakelijke doeleinden

Bent u op zoek naar professionele LED verlichting voor uw bedrijf? Of het nu gaat om industrie, kantoorverlichting, retail, showroom, VvE, horeca, sportveldverlichting of schoolverlichting,; LED Design Holland is specialist en actief in diverse branches. In de industrie richten we ons specifiek op fabriekshal verlichting, magazijnverlichting, werkplaatsverlichting en terreinverlichting.

Een van onze meest recente projecten voor LED verlichting in Utrecht, was bij Audi Muntstad. Voor dit project hebben we LED verlichting geïnstalleerd om de duurzaamheid te verbeteren en de lichtopbrengst te optimaliseren. Hierbij hebben we rekening gehouden met de specifieke eisen van de automotive branche, zoals lichtopbrengst, helderheid, kleurtemperatuur en kleurweergave-index. Door te kiezen voor kwalitatieve verlichtingsarmaturen en -systemen met een hoog energierendement en een laag verbruik, hebben we bijgedragen aan verduurzaming en het verminderen van energiekosten op de lange termijn.

Het project bij Audi Muntstad in Utrecht heeft indrukwekkende eigenschappen, waaronder een stroomverbruik van 59.980 kWh per jaar en een besparing van maar liefst 67%. Bovendien bedraagt de terugverdientijd van de investering slechts 1.7 jaar. Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe LED Design Holland met expertise en ervaring bedrijven helpt om duurzamer te worden en kosten te besparen.

Naast projecten zoals deze, bieden wij ook een breed scala aan producten aan voor showroomverlichting. Of het nu gaat om railspots, LED inbouwverlichting of trendy industriële LED pendellampen, wij hebben de juiste oplossing voor uw showroom. Onze LED showroom producten zijn niet alleen energiezuinig, maar zorgen ook voor duurzame verlichting met aandacht voor kleurechtheid. Bovendien bieden wij een gratis lichtplan op maat, installatie en montage van de verlichting, en een uitgebreid service- en onderhoudspakket, indien gewenst. 

Bent u benieuwd naar wat LED Design Holland voor uw showroomverlichting kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Samen zorgen we voor een verlichtingsoplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Autogarage, showroom, spuitcabine

In de automotive branche spreken we niet over 1 verlichtingssoort die het beste is. Ieder bedijf, locatie maar ook toepassing dient te voldoen aan de hoogste eisen. Neem bijvoorbeeld een garage. Het beste licht voor een autogarage is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de helderheid van het licht. In een autogarage is het vaak donkerder en is er behoefte aan voldoende verlichting om goed te kunnen werken. Daarnaast is het ook van belang om te letten op de kleurtemperatuur van het licht. Een neutraal wit licht zorgt ervoor dat kleuren goed zichtbaar zijn en dat details goed te zien zijn. Tot slot is het aan te raden om te kiezen voor verlichting met een goede kleurweergave-index, zodat de autokleuren goed worden weergegeven. Er mag geen schaduwwerking zijn en het licht moet prettig zijn aan de ogen. Om, de beste armaturen te bepalen is het verstandig om een lichtplan te laten maken. Dit doen wij gratis voor u. Neem contact op voor meer informatie. 

https://www.leddesignholland.nl/