Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologie voor een vrediger leven

Astrologie en een vrediger leven

Astrologie is de studie van de verschillende planetaire energieën en hun effecten op de mens. Het is geen waarzeggerij, het is een ongelooflijk berekenbaar hulpmiddel dat, wanneer het wordt bestudeerd, je kan helpen de reden voor deze incarnatie te achterhalen, wat je hebt geïncarneerd om dit leven te leren om je door je betrokkenheid te helpen.

Door astrologie en je geboortehoroscoop te bestuderen, leer je de kwaliteiten, gaven en talenten die je uit vorige levens hebt meegebracht en die, wanneer ze worden gerealiseerd en aangewend, kunnen worden gedeeld met de wereld en de mensheid. De planeten hebben verschillende kwaliteiten van energie, enkele van deze kwaliteiten zal ik nu voor je opsommen, als voorbeelden. De zon, een echte ster, is een warme, gulle vuurbal, met een oneindige hoeveelheid energie die hij liefdevol aan al het leven geeft. De zon wordt vertegenwoordigt door horoscoop Leeuw.

Astrologie en de hemelichamen

De maan is heel anders dan de zon, het stelt ons in staat onze emoties te voelen, en het beïnvloedt ook de wateren van de zeeën, waardoor ze hogere of lagere getijden krijgen, afhankelijk van de fasen van de maan. Het stelt ons in staat om in contact te komen met ons verleden en om in harmonie te zijn met onze vrouwelijke kant en om te koesteren. De Maan vertegenwoordigt onze Moeder.

De planeet Venus heeft weer andere eigenschappen; zijn energieën geven de mogelijkheid om met anderen om te gaan, om eigenwaarde te hebben of een gebrek daaraan. Het is de planeet van liefde, schoonheid, balans en vrede. Al deze kwaliteiten van energie kunnen negatief of positief worden uitgespeeld. Het is onze keuze, dus als we ons eenmaal bewust zijn van deze energieën en met enige kennis van astrologie, kunnen we ervoor kiezen om ons levensspel positief te spelen. Dan zal ons leven aangenamer zijn, vrediger in onszelf en de wereld en meer tevreden met ons lot, want wat we geven, krijgen we terug, zo simpel is het.

Nu, mijn overtuiging is dat wij als mensen op zielsniveau de ouders kozen, de datum, tijd en plaats waar we geboren moesten worden, zodat de planeten in zo’n configuratie zouden zijn, en hun verschillende kwaliteiten van energie uitstraalden, dat we dit leven nodig hebben om de lessen te leren die nodig zijn om ons een beetje verder te helpen op de ladder van evolutie… Wij als mensen zijn hier om te leren, we doen geen dingen verkeerd of maken geen fouten, we zijn gewoon leren. Het leven is een reis van leren. Terwijl we hier op aarde zijn, zullen we onze lessen blijven leren, of we dat nu leuk vinden of niet, of we ons ervan bewust zijn of niet.

Hoe meer we open zijn en ons bewust zijn van eventuele reacties die we kunnen hebben wanneer we met anderen omgaan, en hoe flexibeler we zijn om te veranderen. Hoe gemakkelijker ons leven zal stromen. Door uit te zoeken waar alle planeten in de sterrenbeelden waren gestationeerd, zal een astroloog bij je geboorte precies vertellen welke lessen je moet leren.

Bron:
Zodiac Horoscoop