Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Cadeautips voor kinderen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je kind? Staat zijn of haar verjaardag voor de deur of hebben jullie wellicht iets anders te vieren? Voorbereidingen treffen voor sinterklaas of kerst is ook altijd een goed plan! In deze blog geven we je 3 tips voor een leuk en toch simpel cadeau!

Tekenbenodigdheden

Tekent jouw zoon of dochter ook zo graag? Het liefst op plekken waar je dit niet zou willen zeker! Op school krijgen kinderen vaak al vroeg teken ”les”, en dit vinden ze vaak helemaal geweldig! Wanneer kinderen beginnen met tekenen proberen ze steeds vaker nieuwe en creatieve technieken toe te passen. Je zou dus bijvoorbeeld (nieuwe) tekenbenodigdheden kunnen kopen om de tekenkoffer aan te vullen of juist wanneer je nog geen tekenbenodigdheden hebt.

Buitenspeelgoed

Buiten spelen wordt steeds minder gedaan, kinderen zitten vaak liever op hun ipad spelletjes te spelen. Buitenspelen is goed voor de ontwikkeling van je kind, het is dus belangrijk om het zo veel mogelijk te stimuleren. Denk aan de basics als stoepkrijt, elastieken, of een (voet)bal. Je kunt ook kijken naar skeelers, een tennisracket of voetbaldoel. Op deze manier komen ze er ook achter wat ze wel of niet leuk vinden en ontdekken ze wellicht een nieuwe hobby!

Spelletjes

Bordspelletjes worden vooral gespeeld door volwassenen en tieners. Toch zijn er ook spellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is ideaal voor tijdens vakanties of weekenden en bovendien erg gezelig. Het verschilt per leeftijd welke spellen toepasselijk zijn maar onder andere Vier op een rij, Cluedo, Toren van pisa, Mens erger je niet of Stratego zijn leuk om te doen.

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/tekenbenodigdheden/