Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Speel de escape room in Naarden

Ben je op zoek naar een spannend spel waarbij je tegen de klok speelt? Kies dan voor de escape room in Naarden. Binnen een uur tijd moet je ontsnappen uit een afgesloten ruimte oftewel de escape room in Naarden. Hoe? Door het oplossen van raadsel en het maken van cryptische puzzels. Elke puzzel zorgt ervoor dat de deur naar de volgende ruimte opengaat. Lukt het je niet, dan blijf je opgesloten in de escape room in Naarden.

Wat is een escape room Naarden?

Een escape room een interactief spel waarbij je in een groep wordt ‘opgesloten’ in een kamer. Door het volgen van aanwijzingen en het oplossen van puzzels en raadsels moet je proberen te ontsnappen uit deze kamer. Vaak zit hier een tijdslimiet op van 60 minuten. Er zijn ook varianten mogelijk: niet ontsnappen, maar juist ergens binnen komen. Daarnaast zijn er varianten qua tijdsduur: soms krijg je langer de tijd, soms, juist korter, soms begint de klok pas later in het spel te lopen.

Een spannend thema

 Iedere escape room heeft zijn eigen thema. Dat maakt het leuk en spannend en zo kun je ook steeds een andere escape room uitproberen. Het thema van de escaperoom in Naarden gaat over de  bekende Netflix hitserie: ‘La Casa de Papel’ Vind jij dit ook zo’n goeie serie? Dan is de escaperoom in de Naarden echt iets voor jou. Heb je de serie niet gezien? Geen probleem, ook dan is dit een super leuke escape room. Wat staat je dan te wachten bij de escaperoom Naarden? Jullie worden gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven. Jij en je groep ontsnappen aan de ogen van de bewakers. Over 60 minuten komen ze terug om te controleren of jullie nog op de plek zitten waar ze jullie hebben achtergelaten. Lukt het jou en je team om binnen dit uur de uitgang te vinden en zo weer van jullie vrijheid te genieten?