Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Unieke effect van een wensballon

 

Wellicht heeft u ze al eens met oud en nieuw in de lucht zien hangen, de wensballonnen die de afgelopen jaren flink aan populariteit hebben gewonnen in Nederland en België. Officieel gezien valt een wensballon onder vuurwerk, door het ontstekingsmechanisme wat gebruikt wordt. Toch mag een wensballon ook gedurende de rest van het jaar gebruikt worden, net zoals dit bijvoorbeeld ook zo is met confettikanonnen, knalerwten, enzovoorts. Een wensballon kan bijvoorbeeld een leuke toevoeging zijn aan een verjaardag, bij het behalen van een rijbewijs of diploma, bij het verhuizen naar een nieuwe woning, enzovoorts. Kortom, een wensballon is ideaal voor situaties waarin u uzelf of iemand anders het beste toewenst voor de komende periode! Een wensballon kunt u eenvoudig via het internet aanschaffen.

 

Voor iedereen een geschikte kleur wensballon

 

Wensballonnen worden tegenwoordig in tal van verschillende kleuren aangeboden. Naast de traditionele witte wensballon kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een roze, een rode of zelfs een blauwe wensballon! Zo vindt u voor een ieder een geschikte wensballon, handig als u bijvoorbeeld specifiek een wensballon voor een jongen of een meisje wilt kopen. U kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor meerdere wensballonnen in verschillende kleuren. Dit geeft een ontzettend fraai effect, waarmee u zeker de show steelt! Beeld u zich eens in, drie of vier van die fraaie wensballonnen die tegelijkertijd opstijgen. Op internet vindt u verschillende filmpjes waarin dit effect wordt weergegeven door anderen. Zeker wanneer het donker is, zorgt de kleur van de wensballon voor een fraai aanzicht als het ontstekingsmechanisme geactiveerd is.

Optimaal effect op een windstille dag

De wensballon stijgt direct op na het activeren van het ontstekingsmechanisme van de ballon. Op een dag met een harde wind zal de ballon direct door de wind worden meegevoerd in de richting van uw buren. Dit is zonde, want u wilt zelf zo lang mogelijk genieten van het aanzicht van de wensballon. Kies daarom een windstille dag voor het ontsteken van de wensballon, zodat deze zo recht mogelijk omhoog stijgt. Vanaf een bepaalde hoogte zal de wensballon vanzelfsprekend alsnog worden meegevoerd door de windstromen in de lucht. De ballon zal in de lucht blijven hangen, totdat het mechanisme weer stopt en de ballon niet verder kan stijgen. Over het algemeen zult u de wensballon dus niet meer terugzien, na het ontsteken ervan. Nu hopen dat de vooraf gedane wens uitkomt! Wat wordt uw wens?

Voor meer info : klikt u hier