Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw gouden munten tegen een aantrekkelijke prijs verkopen

Goud heeft de prettige eigenschap dat het zeer waardevast is. Dat geldt ook voor munten. Als u gouden munten gaat verkopen merkt u als snel dat deze door de jaren heen hun waarde houden. Ze worden niet ineens heel veel meer waard, maar ook niet veel minder. Een uitzondering op dat laatste punt geldt voor zeldzame munten. Een uniek exemplaar kan in de loop der jaren veel meer waard worden omdat er door verzamelaars veel vraag naar is. Die interesse komt niet alleen vanuit Nederland maar ook uit het buitenland.

Laat uw verzameling gouden munten op de juiste waarde schatten

Als u uw hele leven gouden munten hebt verzameld dan kan de waarde daarvan flink oplopen. Er kan een moment komen dat u uw gouden munten wilt verkopen. Het kan ook dat u graag wilt weten wat de waarde is. Dit kan van belang zijn als u de munten in uw testament wilt opnemen. In dat geval bent u van harte welkom bij Postzegel- en Muntenhandel Insulinde in Den Haag. Hier werken experts die als geen ander weten wat uw kostbare gouden munten waard zijn. De waarde wordt bepaald aan de hand van de goudprijs met eventueel een opslag als het gaat om een zeldzaam exemplaar.

Ook zilveren munten kunnen veel waard zijn

Zilveren munten uit de 18e, 19e of 20e eeuw zijn zeer gewild bij verzamelaars. Heeft u dit soort munten in uw bezit en wilt u deze verkopen? Ook dan bent u van harte welkom bij Insulinde in Den Haag. Naast gouden munten in- en verkopen, hebben zij ook zeker interesse in uw collectie zilveren munten. Dat geldt ook voor bijzondere bankbiljetten en postzegels. Een taxatie is kosteloos en vrijblijvend. U bepaalt altijd zelf of u het bod accepteert en tot verkoop wil overgaan. De waardebepaling is altijd een momentopname en kan op een later moment afwijken van een eerder bod.

https://www.insulindedenhaag.nl/