Mathmatch
Image default
Internet marketing

Webshop laten maken, een goede start

Webshop laten maken door Pingwin

De uitbreiding van je diensten naar het web houdt meer in dan een assortiment samenstellen. Je moet op zijn minst een website laten maken, of een webshop laten maken. Na opening van je webshop wil je dat klanten je langs een toegankelijke weg weten te vinden. Als vanzelfsprekend moet de webshop recht doen aan waar je als verkoper voor staat. We stellen bij webdesign bureau Pingwin voorop dat we eerst achterhalen wat je graag uitstraalt naar de klanten. Met een goede kennismaking schatten we in wat voor webshop aansluit bij je onderneming. In het gesprek houden we ook rekening met de stijl van een je actieve website.

Ideaal online visitekaartje

Een praatje helpt ons op weg als we voor jou de vertaalslag naar een digitale winkel maken. Met elkaar kijken we hoe we je klantvriendelijkheid ook overbrengen naar de website. Net als in de offline wereld stem je bij een webshop de toon af op de doelgroep. Het werkt mee als je al aanvoelt hebt hoe je de klanten het meest aanspreekt. Een standaard format laten we achterwege, want we richten ons speciaal op jouw firma. Samen vinden we uit hoe je productinformatie of de beschikbaarheid van artikelen deelt met de klanten. Ze horen binnen de kortste keren de weg te vinden in de webshop voor een groot winkelplezier.

Gewenste webshop laten maken

Pingwin raadt aan na te denken hoe de webshop zich verhoudt tot je andere diensten. Ben je alleen op het internet te vinden of komen klanten je bijvoorbeeld ook tegen in een winkelstraat? In een goede balans tussen de echte wereld en het digitale domein halen ze het beste in elkaar naar boven. Een webshop geeft je alle ruimte je verkoop verder uit te breiden, ook met het oog op de toekomst. Bij Pingwin zien we hoe de markt zich in hoog tempo beweegt. We zijn je ook graag van dienst als je nog geen website hebt, maar wel graag een eigen pagina wil laten bouwen door ons.

 

 

https://pingwin.nl/