Mathmatch
Image default
Relatie

Je lichaam ontgiften

Tegenwoordig horen we het steeds vaker detoxen of ontgiften, misschien vraag jij je wel af of dit goed is voor jou. Het kan echt helpen om geweldige gezondheidsvoordelen te behalen als jij jouw lichaam een goede reiniging geeft.

Het is het beste om een gemakkelijk detox programma in je gezonde levensstijl in te bouwen. Als jij jouw lichaam op een snelle manier wil ontgiften zijn er allerlei natuurlijke middelen die jij kan toevoegen aan je routine. In dit artikel gaan we kijken naar de meest natuurlijke en ongetwijfeld effectieve manieren om de schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen en stoffen die je echt nodig hebt op te nemen.

Je lichaam ontgiften met Zeoliet

Als je nog nooit van Zeoliet gehoord hebt dan wordt het echt eens tijd. Zeoliet is een complex mineraal dat zich vormt uit water en lava. Dit kan duizenden jaren duren maar dit mineraal heeft een unieke structuur waardoor het afval stoffen kan opzuigen als een spons. Zeoliet kan zowel zware metalen als gifstoffen uit je lichaam verwijderen, we hebben het over lood, ammoniak, fungicide en nog veel meer.

Een detox thee gebruiken

Je kunt er ook voor kiezen om je lichaam te ontgiften door een detox thee te drinken. Deze thee kan erg verschillen in ingrediënten, afhankelijk van het merk. In de meeste zal een variatie van kruiden zoals brandnetel en paardenbloem zitten samen met een Chinese groene thee.

Groene thee zit vol antioxidanten. Hier zitten stoffen zoals catecheten en cafeïne in. Het is bewezen dat deze stoffen bijdragen aan een hogere vetverbranding. Het kan wel leiden tot een verminderde ijzeropname, misselijkheid, slaapproblemen en het kan een negatieve invloed op je leverwerking hebben. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken bij 2 a 3 kopjes per dag, tenzij je een overgevoeligheid hebt voor een van deze stoffen.

 

 

http://doepserleven.nl