Mathmatch
Image default
Sport

Bodytec, de nieuwe manier van trainen

Mensen willen vaak het perfecte lichaam zonder uren in de sportschool rond te hangen, kies voor Bodytec! Bodytec scheelt enorm veel tijd en geeft u de beste resultaten. Bij Van Schaik personal training zorgen wij voor de beste begeleiding wanneer u deelneemt aan Bodytec. Ook wanneer het fysiek niet mogelijk is om te sporten voor u, dan bent u alsnog aan het goede adres! Door onze intensieve begeleiding kan iedereen meedoen met Bodytec!

Snel resultaat met een Bodytec workout

Wat maakt Bodytec nou eigenlijk zo bijzonder? Ten eerste de duur. Een sessie Bodytec duurt slechts 20 minuten, dit betekent niet dat u hierdoor weinig sport. Een sessie Bodytec van 20 minuten staat namelijk gelijk aan 3 uur intensief sporten in de sportschool! Ook ziet u snel resultaat, al vanaf tien sessies begint u duidelijk resultaat te zien. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of wilt afvallen, Bodytec kan u altijd helpen uw resultaat te halen.

Zonder zorgen het perfecte resultaat halen

Vaak horen wij dat mensen in eerste instantie dachten dat Bodytec eng was. Dit kwam dan doordat zij allemaal draadjes zagen die werden aangesloten op het lichaam. Onze personal trainers leggen altijd rustig uit wat er gaat gebeuren en begeleiden u tijdens het hele proces, hierdoor hoeft u geen moment bang te zijn! Bodytec is ook niet gevaarlijk, bijna iedereen kan meedoen aan een workout Bodytec, alleen zwangere vrouwen en mensen die een pacemaker dragen kunnen helaas niet meedoen. Bij Bodytec worden elektrische impulsen naar het lichaam gestuurd die de spieren stimuleren en versterken. Bodytec bereikt hierdoor ook de spieren die normaal gesproken lastiger te trainen zijn.

Een gezonder lichaam

Bodytec zorgt voor een betere stofwisseling, ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Uw doorbloeding zal stukken beter worden en u zult veel sneller een strakkere huid krijgen. Door op een gezonde manier te blijven leven, eten en bewegen, houdt u het beste resultaat!

Graag tot ziens!

Maak snel een afspraak bij Van Schaik personal training en bespreek of Bodytec ook iets voor u is! Veel mensen die dachten niet geschikt te zijn voor Bodytec, bleken hier toch wel geschikt voor te zijn. Bij vragen mag u ook altijd contact met ons opnemen en wij hopen snel kennis met u te maken!

Voor meer info : klikt u hier