Mathmatch
Image default
Sport

Personal training Amsterdam, uw dromen worden werkelijkheid

U wilt een paar kilo afvallen, u wilt gezonde spiermassa aankomen, u wilt uw conditie aanzienlijk verbeteren, u wilt dat strakke lichaam bekomen? Personal training Amsterdam biedt de oplossing. 

Personal training Amsterdam, van idee tot uitwerking 

 

U heeft een duidelijk doel voor ogen en wilt er alles voor doen dit ook te bereiken. Echter de weg ernaartoe is niet steeds gemakkelijk en gaat met vallen en opstaan. Door met Personal Training Amsterdam samen te werken bent u zeker van een duidelijk en haalbaar plan en een motiverende babbel als het even moeilijker gaat.  Bij een eerste gesprek gaan wij na wat uw doelen zijn en geven wij eerlijk en open onze visie hierop. Het baat immers niet onrealistische doelen te stellen die nadien alleen maar tot frustratie leiden. Nee, een haalbaar plan van aanpak is waar wij van Personal Training Amsterdam voor gaan. Samen met dit gesprek gaan wij uw fysieke conditie testen om van daaruit een persoonlijk en gedetailleerd schema op te stellen.

Doorheen het volledige traject kan u op ons rekenen voor motivatie, begeleiding en bijsturing indien nodig. U krijgt van ons enerzijds een persoonlijk trainingsschema aangepast aan uw conditie en anderzijds een gedetailleerd en overzichtelijk voedingsschema. De combinatie van beide zal zorgen voor een mooi resultaat. Op geregelde tijdstippen gaat Personal training Amsterdam uw vorderingen meten. Immers, meten is weten en van daaruit kunnen wij verder gaan op de ingeslagen weg of eventuele aanpassingen aan uw schema aanbrengen. Een persoonlijke aanpak is waar wij garant voor staan omdat wij ervan overtuigd zijn dat u op die manier de beste kansen krijgt om uw doelen te bereiken.  Personal training Amsterdam, wij horen graag van u  Bent u er klaar voor om samen met ons aan de slag te gaan? Wij kijken alvast uit naar een eerste kennismaking en een sportieve en gezonde start. Bezoek onze website voor meer informatie.

Voor meer info : klikt u hier