Mathmatch
Image default
Telefonie

3CX – De flexibele oplossing voor het thuiskantoor

De arbeidswereld verandert voortdurend en er moeten nieuwe omgevingen worden gecreëerd die alle werknemers die dat wensen, in staat te stellen flexibel en mobiel thuis te werken. Met 3CX, VoIP-telefonie is eenvoudig – snelle set-up, kostenbesparingen tot 80% te genrereren. Dit betekent dat communicatie met klanten, videogesprekken met partners en teamuitwisselingen flexibel kunnen worden uitgevoerd, zelfs op afstand.

Setup 3CX binnen een paar minuten

Bij 3CX draait alles vanzelfsprekend om gebruiksgemak en dat begint al direct bij de installatie ervan. Met kant-en-klare sjablonen voor eenvoudige integratie van gangbare SIP trunk providers, is de installatie volledig ongecompliceerd. De setup kan plaatsvinden in de cloud of on-premise met Windows, Linux, via MiniPC of zelfs Raspberry PI – wat je ook kiest voor je bedrijf, er is een juiste oplossing. Download vervolgens de iOS- of Android-app naar een geschikt apparaat, zoals een smartphone of tablet, of gebruik de 3CX webclient. Voor Chrome is er een eenvoudige browserextensie die je in een mum van tijd kunt downloaden uit de Chrome Web Store.

De productiviteit van het team verhogen

Integreert met populaire projectmanagementsystemen zoals Microsoft Teams om workflows te verkorten en processen te stroomlijnen. Eenvoudige communicatie stelt afdelingen in staat specifiek te netwerken en te communiceren vanuit het thuiskantoor.

Beveiliging & Back-up

3CX zet de standaard voor VoIP beveiliging. Ingebouwde beveiligingen zijn speciaal voor je telefoonsysteem ontworpen om jou en je bedrijf te beschermen tegen hacking en gegevensdiefstal. 3CXTunnel versleutelt verkeer naar 3CX apps. Spraakverkeer wordt versleuteld met SRTP.

Moderne communicatie dankzij 3cx VoIP Phone System

Met 3CX VOIP Phone System kun je gebruik maken van de bureautelefoons, de Phone 3CX Apps, de softphones (Win/Mac), de 3CX Web Client voor browsers of allemaal samen. 3CX telefonie wordt rechtstreeks via de internetlijn afgehandeld. Daarom zijn er geen ISDN-basiskosten en geen extra kosten. Je personeel kan onderweg bellen met het kantoornummer en intern gratis collega’s bellen. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt ervoor dat geen oproepen meer worden gemist. Een ander voordeel is de verlaging van de mobiele telefoonkosten van je bedrijf. 

3CX Phone System is eenvoudig te installeren en te beheren

Door de keuze van Windows en de softwareoplossing is de hele installatie zeer goed te beheren door één beheerder. Laat de basisinstallatie aan de professional over, maar de dagelijkse bediening en het toevoegen van nieuwe telefoons kan goed zelf gedaan worden. De 3CX Management Console is gewoon een andere Windows-toepassing voor de beheerders. Het is dus geen “telefoonsysteem” dat alleen de fabrikant kan bedienen. Start gewoon eenmalig de beheerconsole en maak configuraties. Toezicht houden is net zo gemakkelijk. 

Wat zijn de voordelen van de 3CX oplossing ten opzichte van hardware-only oplossingen?

3CX is een pure software oplossing. Vergeleken met eigen hardwaretoepassingen biedt 3CX je een aantal voordelen.

Het is veel gemakkelijker te beheren. De productiviteit neemt toe door eenvoudige integratie met bestaande Windows-oplossingen. Je kunt het op een bestaande server installeren en virtualiseren. Dit bespaart je niet alleen geld, maar het geeft ook een zeer hoge veerkracht en beschikbaarheid. Met Hyper-V of VM Ware maak je het zeer beschikbaar tegen zeer geringe kosten. In geval van een ramp kun je deze gemakkelijk terugzetten op een andere pc.

Steeds meer bedrijven willen werknemers in staat stellen efficiënt vanuit huis te werken.

Zijn jouw medewerkers al uitgerust met de juiste communicatiemiddelen, zodat dit snel en gemakkelijk kan worden geïmplementeerd?