Mathmatch
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Ik werkte afgelopen zomer tijdelijk in een fabriek waar ze goedkope iPhone hoesjes, maar ook vrij dure hoesjes produceerden. Dit deed ik als vakantiebaantje. Ik heb mij eigenlijk best wel vermaakt in die periode, niet zo zeer omdat het werk nou zo leuk was, maar vooral omdat er gezellige collega’s rondliepen.

iPhone hoesjes fabrikant

Ik was nog nooit eerder in een fabriek geweest waar iPhone hoesjes geproduceerd werden en ik had eerlijk gezegd ook geen idee was ik mij erbij voor moest stellen. Ik had dringend vakantiewerk nodig, zodat ik veel geld kon verdienen. Vandaar dat ik op meerdere vakantiebaantjes gesolliciteerd had en van deze fabrikant kreeg ik het eerste reactie. Ik wist eigenlijk ook niet goed wat voor werkzaamheden ik te doen zou krijgen, maar ik was allang blij dat ik een vakantiebaantje had. Dit was mijn garantie dat ik de zomer in ieder geval nuttig zou kunnen gebruiken om geld te verdienen.

Hoesjes verpakken

Tijdens mijn eerste werkdag bleek dat ik niet de enige was die iPhone hoesjes moest gaan maken, er waren een heleboel jongeren die net als ik vakantiewerk nodig hadden. Van tevoren dacht ik dat ik de covers zelf moest gaan maken, wat natuurlijk een dwaze gedachte is als ik er goed over na denk. Daar hebben ze natuurlijk de machines voor, vandaar dat wij met zijn allen de hoesjes moest verpakken. De hele dag stonden we naast de band, alleen maar hoesjes in te pakken. Vooral de eerste paar dagen was het enorm saai, echter leerde we elkaar na een tijdje beter ken en toen kon de lol beginnen.

Gemengde gevoelens

Toen iedereen elkaar eenmaal kende was er van serieus werken amper meer sprake. Ook de leidinggevende waren studenten die een tijdelijke baan nodig hadden en die gingen voorop in de lol. De hele dag door liep iedereen met elkaar te dollen, maar het verrassende was dat we wel gewoon onze targets haalden. Toen we na vier weken met zijn allen klaar waren, waren er gemengde gevoelens. Iedereen was blij dat ze klaar waren met het werk, maar toch gingen we elkaar wel missen.

 

Voor meer info : klikt u hier