Mathmatch
Image default
Vervoer en transport

Bij JobCar heeft u bij de huur van een aanhanger keuze uit diverse modellen

Bij JobCar in Etten-Leur kunt u een gewenst moment kiezen en voor een periode die goed uitkomt. U kunt een kipper, gesloten aanhangwagen, autotransporter, bagagewagen of open aanhangwagen huren. Klanten van JobCar komen veelal uit Brabant, maar ook steeds meer mensen uit andere delen van het land weten deze professionele aanhangerverhuurder te vinden.

Modellen en extra benodigdheden

JobCar aanhangers zijn online te reserveren. Dit is een complete opsomming van de modellen om uit te kiezen: geremde harde opbouw, geremd open, geremd met huif, tandemasser open, tandemasser met huif, tandem kipper, autoambulance bakwagen, autoambulance plateauwagen, bagagewagen. De actuele huurprijzen per dag en per week staan op de website. Handige producten die JobCar bij de aanhangers levert, zijn: netten, spanbanden, verhuisdekens, oprijplaten, meubelhonden, kruiwagens, steenwagens, steekwagens, wieldoppen, disselsloten.

Disselslot

Een disselslot voorkomt dat een dissel door ‘een onbevoegde’ aan een trekhaak gekoppeld wordt. De dissel, het voorste deel van een aanhanger, maakt de koppeling tussen auto en aanhanger mogelijk. Een disselslot heeft vaak de vorm van een koker die over het laatste deel van de dissel geschoven wordt. Een andere variant is die met een metalen bol in plaats van een koker.

JobCar

Terug naar JobCar en dan met name naar de service die verleend wordt. De dienstverlening begint met het aanbieden van een gevarieerd en uitstekend onderhouden wagenpark. Het zijn stuk voor stuk eigentijdse aanhangers die verhuurd worden. Na iedere huurperiode worden de aanhangwagens technisch gecheckt en van top tot teen schoongemaakt. Om veilig de weg op te gaan helpen de JobCar medewerkers klanten met het bevestigen van de aanhanger aan de auto. Ook controleren zij steevast of de lampen goed werken. Als de wagen teruggebracht wordt, krijgt de klant assistentie bij de ontkoppeling. De prijzen die JobCar hanteert zijn scherp en marktconform.

Advies

JobCar kan desgewenst advies geven over veilig rijden met een aanhanger. U kunt uw vragen telefonisch of online aan JobCar voorleggen. Een paar voorbeelden. Is een speciaal rijbewijs nodig? Hoe hard mag ik rijden met een aanhanger achter m’n auto? Is het verplicht de lading vast te maken? Kan ik een bagagewagen huren en daarmee naar het buitenland rijden?

https://www.jobcar.nl/