Mathmatch
Image default
Vervoer en transport

bofrost* kiest voor Frigo

Frigo Group Logistics heeft er sinds kort een klant bij met flinke groeiambities in Nederland: bofrost* BeNeLux. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in ‘diepvriesverse kwaliteitsproducten direct aan huis’. Eerder dit jaar werd IJspaleis overgenomen door bofrost*, dat een bijzondere naam heeft: zonder hoofdletter en met een * erachter. “We hebben drie hoofdvestigingen in Breda, Woudenberg en Beringe en nevenvestigingen in Kerkrade en Druten,” vertelt Mieke Verbist, hoofd Supply Chain Management binnen bofrost* BeNeLux. “Het transport tussen de hoofdvestigingen in Woudenberg en Beringe en de nevenvestigingen werd tot voor kort uitgevoerd door een Belgisch bedrijf. Om fiscale en logistieke redenen keken we uit naar een Nederlandse transporteur, die uiteraard gespecialiseerd moest zijn in diepvriestransport. Dat is Frigo Group Logistics geworden.”

Interessante markt

Sinds kort worden de nevenvestigingen van bofrost* in Kerkrade en Druten om de dag bevoorraad door Frigo Group Logistics. Vanuit de nevenvestigingen leveren de chauffeurs/verkopers van bofrost* de dozen met ijs, groenten, kant-en-klare-gerechten, soepen, snacks en vis- en vleesspecialiteiten rechtstreeks af bij particulieren. “Met IJspaleis erbij zitten we nu op circa 80 chauffeurs/verkopers,” legt financieel directeur Raf Vansweevelt uit. “Nederland is voor ons een interessante markt die nog genoeg groeimogelijkheden biedt.” Verbist sluit zeker niet uit dat Frigo Group Logistics bij die groei betrokken blijft. “De eerste ervaringen zijn zeer positief. De dienstverlening van Frigo Group Logistics is professioneel en de prijs/kwaliteit-verhouding is zonder meer goed.” Ook Managing Director Hans van den Heuvel van Frigo Group Logistics hoopt op een duurzame band tussen beide bedrijven. “We zijn blij met deze nieuwe, ambitieuze klant en hopen een rol te kunnen blijven spelen bij de groei van bofrost*.”

Europees marktleider

Met een omzet van tien miljoen euro in 2015, is bofrost* BeNeLux Europees marktleider op het gebied van diepvriesverse kwaliteitsproducten die direct aan particulieren worden geleverd. Frigo Group Logistics maakt deel uit van de Frigo Group, dat vrieshuizen heeft in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg.

Voor meer info : klikt u hier