Mathmatch
Image default
Vervoer en transport

Je piano verhuizen doe je met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Een piano verhuizen is een vak apart

Een verhuizing brengt erg veel zorgen en kosten met zich mee. Het dient uiteindelijk tot een mooi nieuw begin voor velen waarbij het natuurlijk is meegenomen als alle inventaris heelhuids aankomt. U moet er toch niet aan denken dat deze nieuwe start begint met beschadigde meubels, instrumenten of wat dan ook?
Stel, U bent van plan om te verhuizen, U hebt natuurlijk aan alles gedacht, het meeste is ingepakt in de daarvoor bestemde aangekochte dozen, de breekbare voorwerpen zitten netjes verpakt en de vervoerder is besteld, prachtig! De datum van verhuizing is aangebroken. Enkel staat daar uw piano.
Normaal gesproken zou dat geen probleem moeten zijn. Het is een kwestie van in- en uitladen, toch?

Een piano is een zeer delicaat instrument die de nodige aandacht vergt als het om verhuizen gaat. Elke trilling, schok en beweging kan funest zijn voor de kwaliteit van het instrument. Daarnaast heeft u natuurlijk eveneens te maken met het weer, de wind, regent het? Wellicht is de reis van uw oude naar uw nieuwe huis een hobbelachtige weg die hetgeen alleen maar kan vermoeilijken. Of sterker nog, misschien verhuist u wel naar een 2e verdieping? Hoe komt dat prachtige instrument ongeschonden boven?

Vervoeren op maat

Geen paniek en vooral geen stress! Gelukkig zijn daar de nodige voorzorgsmaatregelen voor te treffen. Wij kunnen u verzekeren van een aangename reis van A naar B zonder enige vorm van stress, beschadiging of andere problemen, want die kennen wij niet! Mocht u geïnteresseerd zijn in dit positieve nieuws, kijk dan gerust op de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor meer informatie! Elke maat of gewicht is voor ons niet vreemd. We kennen jarenlange ervaring in het reilen en zeilen binnen dit segment.

Verder zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van zeer delicate objecten zoals piano’s. Aan alles wordt gedacht. Door jarenlange deskundigheid is het vervoeren ten opzichte van overige vervoerders in dit segment geen uitdaging meer. Uw piano zal met uiterste zorg worden behandeld, ingepakt en vervoert. Het enige ‘probleem’ dat u zal hebben is de plaats aan te wijzen waar Verhuisbedrijf Snelle Jongens uw piano mogen verhuizen. Een garantie is dat de piano ongedeerd blijft en u direct kunt genieten van dat schitterende geluid wat uw piano biedt! Indien U enige twijfels heeft, kunt U altijd bij ons een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Een verhuizing met ons is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/piano-verhuizen/