Mathmatch
Image default
Vervoer en transport

Mijn ervaring met een scooter in Harderwijk

Vorige week heb ik een in Harderwijk een scooter aangeschaft bij Polderscooter, ik ben nog steeds erg blij dat ik hiervoor heb gekozen. Voorheen had ik altijd het idee dat een scooter overbodig was, ik had immers een fiets en kon dus overal in Harderwijk wel eenvoudig terecht. Echter had ik toen nog weinig besef van de voordelen van een brommer/scooter, ik had het idee dat het een beetje zonde van het geld was, een nutteloze investering.

Na lang twijfelen en afwegen heb ik er toch voor gekozen voor de aanschaf van een scooter om in Harderwijk snel rond kan rijden.

Een scooter in Harderwijk, de voordelen

In het bezit zijn van een scooter in Harderwijk heeft een hoop voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je jezelf, en eventueel een extra persoon, gemakkelijk en snel van A naar B te brengen zonder dat dit erg hoge kosten met zich mee brengt. Zo is het bij Polderscooter niet duur om er een te kopen, zo heb je voor nog geen zeshonderd euro al een, vrij primitieve, scooter. De eenmalige investering is dus nog te overzien, maar dan zijn er natuurlijk altijd vaste lasten, deze bestaan uit een verzekering, onderhoud en de kosten voor brandstof. Wat ik van anderen hoor is dat deze kosten vrijwel nooit boven de honderd euro per maand vallen, met een avond per week werken zijn deze kosten dus eenvoudig te dekken.

Ikzelf heb gekozen voor een scooter met een blauw kenteken, dit is voor mij perfect, zo is het niet nodig om een helm te dragen en vallen kosten voor verzekering en brandstof altijd lager. Dit is een goede optie voor mensen die in een stad wonen, in Harderwijk is een scooter die 25 km/u rijdt meer dan voldoende om jezelf snel te vervoeren.

Polderscooter helpt u!

Op de polder zijn er verschillende aanbieders van scooters, op basis van recensies en ervaringen die anderen met mij hebben gedeeld, kunt u uw het beste uw scooter kopen in Harderwijk bij Polderscooter. De medewerkers zijn allen deskundig en geven uw altijd advies waar nodig, bijvoorbeeld advies over welk model bij uw past, hoe de scooter het beste te onderhouden is en advies over technische zaken.

Voor meer info : klikt u hier