Mathmatch
Image default
Vervoer en transport

Verzend je product veilig met noppenfolie

Iedereen kent het wel, je wilt een breekbaar product versturen, maar je bent bang dat het stuk zal gaan tijdens het vervoeren. Hoe pak je dit het beste aan? Het antwoord is simpel: noppenfolie! Dit transparante plastic is de ideale manier om breekbare producten te verzenden. Het is niet alleen goedkoop, maar ook licht van gewicht. Dit alles maakt het ideaal om producten mee te versturen. Wikkel de noppenfolie een paar keer om je product heen en het kan gegarandeerd tegen een stootje.

Waar kan je noppenfolie voor gebruiken?

Voor bijna alles dat je veilig wilt verzenden! Naast dat het ideaal is om je producten mee in te wikkelen, is het ook erg geschikt als opvulmateriaal. Vaak is de doos waarin je je product wilt verzenden net te groot waardoor je veel lege ruimte hebt. Deze ruimte kun je perfect opvullen met noppenfolie. Leg je product midden van de doos en stop de folie om je product heen totdat de hele doos gevuld is en je product niet meer kan bewegen. Mocht er iets gebeuren tijdens het transport, dan zal de kans op schade klein zijn.

 

Wat zijn de voordelen van noppenfolie?

Omdat noppenfolie licht van gewicht is, zal het je pakket niet veel zwaarder maken. Dit scheelt in verzendkosten. Verder is het goedkoop, praktisch en duurzaam. Het kan namelijk veel hebben, hierdoor kun je het gemakkelijk vaker gebruiken en hoef je het niet meteen weg te gooien. Ook wordt het vaak aan de binnenzijde van speciale enveloppen gebruikt. Hierdoor is het zeer geschikt voor het versturen van cd’s. Noppenfolie kan heel goed tegen een stootje en is een zeer goed allerlei schokken opvangen.  

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/