Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Heeft u weleens gehoord van boomstamtafels? Bent u benieuwd wat een boomstamtafel is? Of bent u op zoek naar een betrouwbare meubelmaker die voor u een boomstamtafel op maat kan maken? Lees dan verder.

Wat zijn boomstamtafels

Boomstamtafels passen binnen de toenemende behoefte aan authenticiteit, rust en ontspannen. Boomstamtafels hebben een unieke natuurlijke charme die in elk interieur tot zijn recht komt. In tegenstelling tot andere meubels worden boomstamtafel niet gemaakt van op maat gezaagde planken. Voor een boomstamtafel wordt gebruik gemaakt van een massief eikenhouten tafelblad dat uit één geheel bestaat. Je ziet de natuurlijke vorm en structuur van de boomstam duidelijk terug in de tafel. Vandaar ook de naam boomstamtafel.

Verschillende maten en vormen

Wie kiest voor een boomstamtafel hoeft zich niet te beperken tot een specifieke maat of vorm. Bij Tafels99.nl produceren we boomstamtafels op basis van wat u wilt.

Voor de een is dat een massief tafelblad dat de vorm heeft van een traditionele tafel. Meestal is dat rechthoekig of vierkant, maar rond en ovaal zijn ook mogelijk. Anderen willen een zo puur natuurlijk mogelijke boomstamtafel en kiezen ervoor de natuurlijke vorm van de boomstam in het tafelblad terug te laten komen.

Boomstamtafels op maat

De vorm en afmeting van het tafelblad is niet de enige keuze die u kunt maken als het gaat om boomstamtafels. Op onze vestiging in Zevenaar hebben we niet alleen een showroom, maar ook een eigen meubelatelier. Hier werkt een vast team vakmensen elke dag aan het realiseren van woondromen. Doordat we de productie helemaal in eigen hand hebben, kunnen we alle kanten op. Kleur, afwerking, tafelblad, onderstel…u kiest het, wij bouwen het.

Kom eens langs, laat u inspireren of ga het gesprek aan met een van onze adviseurs.