Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

De schuifpui: een prachtig alternatief!

De schuifpui is een verbindend element tussen ruimtes waarvan u gegarandeerd veel plezier zult beleven. Het zorgt ervoor dat buiten op een eenvoudige en aantrekkelijke manier naar binnen wordt gehaald en is een visueel aantrekkelijke vervanger voor de standaard tuindeur. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van een schuifpui.

De voordelen van een schuifpui

De schuifpui, ook wel schuifdeur genoemd, is een prachtig alternatief voor ieder ander soort deur. Doordat er over het algemeen gebruik wordt gemaakt van veel glas, zorgt het voor een zeer ruimtelijk gevoel en veel lichtinval. Het is een mooie manier om bijvoorbeeld uw tuin meer bij uw ruimtes binnenshuis te betrekken. U kunt vanaf uw bank in de woonkamer genieten van uw tuin. Met een schuifpui lijkt uw woonkamer naadloos over te lopen in de ruimte erachter. Het contact met buiten wordt hierdoor enorm versterkt.

De schuifpui zorgt ervoor dat iedere ruimte waarin deze wordt geplaatst automatisch groter lijkt, maar ook daadwerkelijk groter is. Omdat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren, zoals bij een gewone deur wel het geval is, haalt u met een schuifpui letterlijk meer ruimte in huis.

Daarnaast is de schuifpui een goede investering omdat het uw huis visueel aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker maakt. Hierdoor zal de waarde van uw huis stijgen.

U bent overtuigd?

Wij van Schipper-Ede helpen u graag bij het realiseren van uw wensen met betrekking tot uw nieuwe schuifdeur. U kunt zes dagen per week terecht bij een van onze vestigingen voor het bekijken van onze modellen en voor advies op maat. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een offerte op te vragen voordat u langskomt. Op onze website vindt u een offerteformulier, deze kunt u invullen en opsturen. U ontvangt binnen één werkdag van ons een reactie met uitgebreide offerte.

Wanneer u langskomt zullen onze medewerkers met u de mogelijkheden voor uw eigen schuifpui bespreken, en samen gaan we vervolgens voor het beste resultaat. In overleg wordt een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de schuifpui. Het plaatsen gebeurt door onze professionals en neemt gebruikelijk één, tot hooguit twee dagen in beslag. Hierna kunt u gaan genieten van alle voordelen en het gevoel dat u met een schuifpui in huis haalt.

Voor meer info : klikt u hier