Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Een spraakmakende foto op canvas voor je interieur

Ben je iemand die graag het beste van werelden combineert? Mooi, dan is een foto op canvas vast wat voor jou. Je hangt niet alleen een schitterende foto in je interieur, de nadelen van een gewoon schilderij laat je ook nog eens achterwege. Zo heb je wel de voordelen, maar niet de nadelen, ideaal toch een foto op canvas?

Op canvaswinkel.nl kan je kiezen uit een enorm aantal foto’s. Gereputeerde fotografen stellen er hun werk ter beschikking. Ongetwijfeld vind je wel een afbeelding die je op het lijf geschreven is. Is dat niet het geval? Niet getreurd! In enkele klinken stuur je je eigen geselecteerde foto door. Dit kost helemaal niet meer en je hebt zo een uniek stuk voor je interieur. Met een foto op canvas zit je voor jaren goed en we zijn er zeker van dat je na je eerste exemplaar, er nog veel meer zal bestellen.

Enkel voordelen van een foto op canvas!

Met een foto op canvas krijg je een afwasbaar doek, dat makkelijk is in onderhoud en quasi onverwoestbaar is. Een canvas doek van canvaswinkel.nl vergen dus amper onderhoud, dit in tegenstelling tot een klassiek schilderij. Een schilderij dien je geregeld op te spannen en ook met water moet je er ver uit de buurt blijven. Niets van dit alles bij een foto op canvas.

Canvaswinkel.nl garandeert ook nog eens een geweldige afdrukkwaliteit. Levendige kleuren met nuances is wat je mag verwachten. Gelijk in welk formaat, de afdrukken zijn steeds haarscherp. Heel wat klanten hebben dan ook al hun vertrouwen gegeven aan canvaswinkel.nl en bestellen frequent nieuwe canvassen. Ook met een kleurgarantie van maar liefst 80 jaar, maken ze het verschil met de concurrentie. Een levenslange garantie, je zal het nergens anders vinden!

Als het op centimeters aankomt

Een schilderij komt vaak in een vast formaat en dit kan problemen met zich meebrengen. Ook daar hebben ze bij canvaswinkel.nl met hun foto op canvas, wat op gevonden. Je bestelt de canvas tot op de centimeter nauwkeurig. Inderdaad, dat lees je goed. Je bent dus helemaal niet gebonden aan vaste formaten en afmetingen. Gewoon de ruimte opmeten, ingeven op de site en de foto op canvas wordt netjes op maat bij je thuis geleverd. Zo past je foto op canvas altijd en overal.

Klein of groot, alles is mogelijk bij canvaswinkel.nl. Eén ding is zeker, ongeacht het formaat, de kwaliteit is altijd verbluffend.

Laat je overtuigen van een foto op canvas

Neem een kijkje op canvaswinkel.nl en laat je overtuigen door de ongekende mogelijkheden. Naast canvassen, kan je er ook terecht voor foto’s op dibond, plexiglas of zelfs zelfklevende exemplaren. Selecteer je afbeelding, plaats je bestelling en geniet van je foto op canvas.

Voor meer info : klikt u hier