Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren in slaapkamers

In onze slaapkamers hebben we prachtige houten vloeren gelegd gekocht bij Bax Houthandel. We hebben gekozen voor een mooie warme kleur. Want we willen graag dat een slaapkamer warmte uitstraalt. Nu we deze vloer gelegd hebben, heeft dit onze verwachtingen zeker weten overtroffen. We hadden nooit verwacht dat het zo goed zou matchen met de bedden, kasten en andere meubelstukken. Maar de medewerker van Baxhouthandel, waar we onze vloeren hebben aangeschaft heeft ons verzekerd dat het prachtig zou zijn, en dat was het ook! Wil jij weten waarom we de houten vloeren bij Baxhouthandel hebben aangeschaft en waarom wij voor een beuken vloer hebben gekozen? Lees deze blog dan maar eens door en hopelijk wordt jij overgehaald om ook je houten vloeren bij Baxhouthandel te gaan kopen!

Aanschaffen van Houten vloeren.

Afgelopen week heb ik bij Baxhouthandel houten vloeren gekocht. Ik heb vloeren gekocht voor in de keuken, woonkamer, slaapkamers en de gang. Voor de woonkamer, keuken en gang hebben we prachtige eiken vloeren gekocht. Met visgraat motief en voor in de slaapkamers hebben we Tijgerhout vloeren gekocht. Het resultaat mag er wezen. We zijn namelijk vorige maand verhuisd. Dit huis was oud en vervallen en hebben we helemaal opgeknapt. We hebben er een nieuwe keuken en badkamer in laten plaatsen en met als klap op de vuurpijl hebben we op zolder een eigen sauna gerealiseerd! Dit was al jaren een droom van ons. Maar we konden natuurlijk niet op het oude versleten vloerbedekking blijven lopen. We hadden dus na flink zoekwerk de vloeren gevonden waar we opzoek naar waren! In de showroom lagen de vloeren prachtig uitgelegd en op de website zag je prachtige foto’s van de vloeren en vond je er belangrijke en interessante informatie bij.

Zoek jij houten vloeren? Ga eens naar Amsterdam, Zoetermeer of Utrecht. Naar de vestiging van Baxhouthandel. Want de vloeren daar zijn van super kwaliteit en tegen super lage prijzen!

Voor meer info : klikt u hier