Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Kies voor kwaliteit, kies voor eiken vloeren

Wie denkt dat vloeren in moderne woonkamers tegenwoordig enkel nog bestaan uit kunststof, steen of simpel laminaat heeft het mis: eiken vloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest!

Eiken vloeren: stijlvol en lang houdbaar

Op steeds meer plekken zijn houten elementen weer helemaal hip. Zowel in huiskamers als in bijvoorbeeld eettentjes en winkels zie je houten tafels, stoelen, losse takken en natuurlijk houten vloeren.

Men kiest ook steeds vaker voor eikenhout en dat is niet voor niets: eikenhout zorgt voor een natuurlijke, warme, robuuste en klassieke uitstraling. Het is een stevige houtsoort die veel langer goed blijft dan vele andere houtsoorten. Dat geeft een mooie kwalitatieve uitstraling, maar scheelt natuurlijk ook in de portemonnee!

Wanneer u een eiken vloer bij ons aanschaft krijgt u ook nog eens een garantie van 24 maanden en ontvangt u gratis een compleet onderhoudspakket, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve vloer die lang meegaat.

Onze service

Omdat wij bij Eikenvloeren BV veel belang hechten aan uw tevredenheid, bieden wij u de mogelijkheid om – geheel vrijblijvend – langs te komen op één van onze vestigingen in Arnhem, Tilburg, Rotterdam of Almere. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee één van onze adviseurs spreken, die samen met u zullen bekijken welke vloer het beste bij u past.

Geen keuze kunnen maken? Geen probleem! Wel een vloer gekozen? Perfect! Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen de vloer bij u komen afleveren en plaatsen.

Omdat het plaatsen van eiken vloeren vakmanschap vereist,volgen onze medewerkers altijd eerst een uitgebreide opleiding waarin alle kneepjes van het vak aangeleerd worden. Hiernaast zijn wij als bedrijf continu bezig met het behalen van de beste kwaliteit: zowel van de vloeren als van de medewerkers. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat de klanten ons een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster geven!

Toch nog vragen?

Natuurlijk willen wij al uw vragen graag beantwoorden. U kunt ons een mail sturen via info@baxhouthandel.com of u kunt ons bellen op ons telefoonnummer. We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9u en 17u.

Tevens bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend onze offerte aan te vragen. Vult u dan het formulier op onze website in, dan zorgen wij dat de offerte binnen een paar werkdagen bij u op de mat ligt.

Graag tot snel!

Voor meer info : klikt u hier