Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Rechtstreeks online houten ramen kopen, klinkt dat een beetje bizar?

Dan moet je maar eens kijken op raamwinkel.be, je vindt er een heel uitgebreide collectie kwalitatieve houten ramen, en dat nog eens tegen de scherpste fabrieksprijzen ook.

Online kopen is tegenwoordig helemaal ingeburgerd, dus waarom zou je je houten ramen niet online kopen? Bij raamwinkel.be werken ze samen met de Belgische fabrikant Emac, een kwalitatieve speler, waarvan je alle informatie online kan vinden. Door niet met dure winkelpanden en verkopers te werken, kunnen ze de kosten bij raamnwinkel.be aardig drukken, en daar profiteer jij van. Goedkoper ga je deze kwalitatieve houten ramen echt niet vinden.

 

Een ruime keuze houten ramen

De keuze mag dan niet onbeperkt zijn, het assortiment van raamwinkel.be is wel enorm. Of je nu op zoek bent naar meranti, sapelli of eik, deze 3 soorten zijn verkrijgbaar. Bovendien kan je je houten ramen van alle mogelijke toeters en bellen laten voorzien.

 

Makkelijk zelf monteren

Raamwinkel richt zich op de doe-het-zelver. Met handige instructievideo’s leer je in geen tijd, je eigen houten ramen monteren. Daar heb je in principe helemaal geen vakman voor nodig. Wil je toch hulp, dan kan je tegen een kleine meerprijs, een vakman van raamwinkel.be naar de werf laten komen. De ramen kom je in principe zelf aan het magazijn oppikken, maar vanaf een bestelling van 2.000 euro worden deze op de werf geleverd. Door zelf je eigen houten ramen te plaatsen kan je flink besparen en heb je nog budget voor leuke dingen in huis.

 

 

Waarom voor houten ramen kiezen?

Hout is sterk, duurzaam en isoleert uitstekend. Met houten ramen en deuren kan je dus serieus op je verwarming besparen. Het heeft ook een natuurlijke uitstraling en past bij quasi alle bouwstijlen. Hout is dus ontzettend veelzijdig. Alle houten ramen van raamwinkel.be komen met een ATG-certificaat, zo ben je zeker dat ze volgens de regels van de kunst gemaakt zijn.

Bekijk vandaag nog het volledige assortiment houten ramen en deuren op raamwinkel.be. Ook in pvc en aluminium zijn ze bij raamwinkel.be trouwens thuis. In enkele seconden kan je online je offerte aanvragen en in tegenstelling tot bij veel andere leveranciers, duurt het hier geen weken voor je een offerte krijgt. Bij raamwinkel.be zie je onmiddellijk wat je houten ramen kosten. Vanaf 68 Euro zijn er al houten ramen.

Heel wat klanten en doe-het-zelvers zijn je al voorgegaan en raamwinkel.be is dan ook de referentie voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met houten ramen. Dus sla vandaag nog je slag en bespaar fiks op de aankoopprijs van je houten ramen!

 

Voor meer info : klikt u hier