Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Tuinschilderijen voor iedereen en geschikt voor elke tuin

Bij de ene is de tuin overwoekerd en soms niet meer dan een postzegel groot en bij de ander is de tuin een pareltje zo groot als een luchthaven, waar ze graag mee uitpakken. Tuinen, je vindt ze in alle mogelijke formaten. Voor vele mensen is het zelfs een pure luxe er eentje te bezitten. Met onze tuinschilderijen zijn we er in elk geval zeker van dat elke tuin een fikse oppepper krijgt. Je hebt gedurende alle seizoen plezier van onze tuinschilderijen en ze passen werkelijk in elke tuin.

 

Tuinschilderijen zijn de ideale tuindecoratie voor iedereen

Met onze 9 bevestigingssystemen plaats je onze tuinschilderijen in elke tuin, klein of groot. Heb je weinig plaats en enkele donkere muren die je graag aan het zicht wil onttrekken, dan kunnen de zelfklevende tuinschilderijen de ideale oplossing zijn. Heb je wat meer ruimte in je tuin dan zijn er zowel houten als aluminium frames die je prominent in je tuin kan plaatsen. Alle mogelijkheden kan je rustig bekijken op onze website, je doet er ongetwijfeld een heleboel leuke ideetjes op. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie op deze systemen. Ze zijn ook allemaal uitvoerig getest, dus daar moet je je ook al geen zorgen over maken.

 

Tuinschilderijen passen overal … en kunnen tegen een stootje

Niet alleen kies je helemaal zelf welke beelden je op je tuinschilderijen wil, je kiest ook nog zelf het formaat. Bij 123TuinPoster.nl kunnen we immers op elk formaat drukken en dit steeds met een uitmuntende kwaliteit. Er vertrekken bij ons geen tuinschilderijen die niet perfect afgewerkt en gedrukt zijn. Tot op de centimeter nauwkeurig leveren we onze tuinschilderijen bij je thuis aan de deur af.

Begin dus maar al een plaatsje te zoeken in de tuin, meet de oppervlakte op en geef dit online op onze website in. Binnen de week arriveren je tuinschilderijen. Daarbovenop zijn ze allemaal weerbestendig en kunnen zelfs slagregen aan. Zijn je tuinschilderijen vuil dan was je ze gewoon met wat schoon water af en ze zien er weer uit als nieuw. Onze tuinschilderijen zijn dus perfect geschikt om winter en zomer buiten te blijven hangen en gaan jaren mee. We garanderen je dan ook gedurende 3 jaar kleurvastheid op al onze tuinschilderijen. Zelfs een brandende zon heeft geen invloed op de kleurenpracht en kleurvastheid van onze tuinschilderijen.

 

 

Zorgeloos bestellen

In slechts enkele klikken bestel je je tuinschilderijen op 123TuinPoster.nl en je weet op voorhand wat je tuinschilderij gaat kosten. Dat is immers afhankelijk van het formaat en zie je onmiddellijk online. Geregeld lanceren we ook een leuke aanbieding op onze tuinschilderijen dus kom geregeld een kijkje nemen. Al meer dan 9 jaar zijn we de referentie als het over tuinschilderijen gaat. Personaliseer vandaag nog je tuin met één van onze leuke tuinschilderijen, je zal er zeker jaren plezier van hebben!

 

Voor meer info : klikt u hier