Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Veilig én energiezuinig: de elektrische heftruck!

 

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar een energiezuinige heftruck? Het kan een hele uitdaging zijn om een elektrische uitvoering te vinden! Als je op zoek bent naar een vorkheftruck met een elektrische aandrijving, kun je het beste kiezen voor een gebruikte Linde heftruck. Deze elektrische vorkheftruck is al jaren aan een opmars bezig!

 

Trends 

Steeds meer bedrijven vertrouwen op elektrische heftrucks om hun logistiek te verduurzamen. Het is zelfs één van de belangrijkste trends die in 2022 doorzet. Daarbij zijn er nog andere redenen die het gebruik van elektrische vorkheftrucks aantrekkelijk maken. Zo zijn de motoren stiller en kunnen elektrische trucks goedkoop geladen worden. 

 

Energiezuinig 

De tweedehands Linde heftruck kent vele voordelen, zoals een eenvoudige opstap en een ruime werkplek. Deze serie heftrucks heeft bovendien een uitstekend zicht! Tel daarbij op dat de tweedehands Linde heftruck met elektrische aandrijving schoon en zuinig is, omdat deze geen uitlaatgassen uitstoot. 

 

Veilig en zeker

Natuurlijk worden er ook tweedehands diesel occasions aangeboden. Deze gebruikte heftrucks verkeren in een topstaat en worden door monteurs van een heftruckdealer gecontroleerd op een veilige en goede werking. De heftrucks met een draagvermogen van een 1600 tot 8000 kilo zijn enorm wendbaar en onderscheiden zich door uitstekende prestaties. Dit biedt een prettige rijervaring en leidt tot meer veiligheid in het hele bedrijf! 

 

Technische kenmerken

De machines van de Linde heftruck zijn uitgevoerd met een elektrische of Dieselaandrijving, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het laden en lossen van zware lasten. De hefhoogte varieert van drie tot vier meter, van vijf tot zes meter en vanaf zes meter. Daarnaast hebben de heftrucks een draagvermogen van anderhalf ton tot twee ton, van twee tot drie ton en van vijf tot achtenhalf ton.  

Linde E20PH 386

Wil je een zelf tweedehands occasion aanschaffen met een elektrische aandrijving? De Linde E20PH 386 uit 2008 heeft een hefhoogte van 5470 mm en een maximale capaciteit van 2000 kilo. Deze gebruikte Linde heftruck wordt in complete nieuwstaat geleverd, waardoor jouw medewerkers snel op een veilige manier te werk kunnen gaan. 

 

Veilige handling 

De Linde E20PH 386 heeft een freelift van 1781 mm en een bouwhoogte van 2471 mm. Deze heftruck is ideaal voor een veilige handling van een europallet (800 x 1200 mm), omdat deze een vorklengte heeft van 1200 millimeter. Daardoor kan de vork de goederen en/of pallets zo goed mogelijk ondersteunen. 

 

Meer interesse gekregen in elektrische heftrucks? Raadpleeg een heftruckspecialist en vraag om deskundig advies! Deze heftruckexperts zijn gespecialiseerd in voertuigveiligheid, met bijzondere aandacht voor de veiligheid van jouw medewerkers. Uiteraard is het mogelijk om een demo te krijgen, zodat jij de truck zelf kunt ervaren.