Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Vind hier je hovenier in Alkmaar

Ben je op zoek naar een goede hovenier in Alkmaar?

Zou je graag een nieuw ontwerp willen voor de tuin? Ben je de tuin zat en wil je eens wat anders? Heb je weinig tijd en wil je een tuin die minder onderhoud vergt? Heb je grootse plannen voor de tuin maar weet je nog niet hoe je moet beginnen? Ben je op zoek naar ideeën? Of heb je helemaal geen tijd en zoek je iemand die het onderhoud van je kan overnemen? Bij al deze situaties kan De Noord-Hollandse Tuinman je helpen, en meer!

Wat doet een hovenier?

Een hovenier is iemand die verstand heeft van en gevoel voor tuin, begroeiing en natuur, en deze vaardigheden inzet voor particulieren of bedrijven. Goed om te weten dus! Een hovenier kan de tuin ontwerpen, verbeteren en onderhouden en jou dus een boel werk uit handen nemen. Een hovenier kan je hulp bieden bij al je tuinvragen, voel je vrij te informeren wat hij voor jou kan betekenen!

Dé hovenier in Alkmaar

De Noord-Hollandse Tuinman is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, maar doet ook onderhoud, van het bijknippen van de begroeiing tot het compleet herstellen en renoveren. Het doel is een mooie en inspirerende tuin in elk seizoen, waarin je heerlijk kan genieten van je eigen plekje en volledig tot rust kan komen. Dit alles gebeurt met respect voor mens, dier en natuur.

Als je je tuin wil laten aanleggen, zal De Noord-Hollandse Tuinman eerst de tijd nemen om samen je vragen en plannen te bespreken. Het bedrijf geeft je advies, denkt mee en gaat aan de slag met jouw input. Zodra het ontwerp naar jouw wens is zullen de hoveniers beginnen met de aanleg. Ook na voltooiing van de nieuwe tuin is De Noord-Hollandse Tuinman betrokken bij jouw tuin. Er worden adviezen gegeven voor het beste onderhoud en naar wens blijft De Noord-Hollandse Tuinman graag het onderhoud verzorgen.

De Noord-Hollandse Tuinman werkt in de hele provincie Noord-Holland, en komt onder andere naar Alkmaar voor al je tuinwerkzaamheden. Neem daarom nu contact op, en ervaar wat De Noord-Hollandse Tuinman voor jou kan doen!

Voor meer info : klikt u hier