Mathmatch
Image default
Zakelijk

Bedrijfsrecherche

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om een bedrijfsrecherche in te schakelen. De voornaamste reden is dat je als werkgever verplicht wordt om met bewijzen te komen. Helaas kan je niet zomaar wat bewijzen aanleveren die je zelf als werkgever verzameld hebt. Er worden steeds vaker om officiële bewijzen van justitie gevraagd. Als officieel erkend bedrijfsrecherche helpen we je graag om dit soort bewijzen te verzamelen. We zorgen ervoor dat je informatie krijgt op vraagstukken waar je als werkgever tegenaan loopt. Dankzij onze ervaring kunnen we snel de benodigde bewijzen voor een rechtszaak verzamelen. Daarnaast zorgt een bedrijfsrecherche ervoor dat de bewijzen erkend worden door justitie. Hierdoor heb je een zaak die je mogelijk kan aanspannen tegen je eigen personeel. Dit is geen situatie die je graag doorloopt, maar wel een zaak waar je verder mee kan. Wij zorgen ervoor dat je meer informatie krijgt dan je vooraf voorhanden had.

Ziekteverzuim onderzoek onder je eigen personeel

De meeste werkgevers kloppen bij ons aan met een vermoeden. Ze hebben het vermoeden dat hun werknemer helemaal niet ziek is zoals beweerd wordt. Toch is het vervelend dat je hier steeds geld voor moet betalen. Gelukkig kunnen wij helpen met een ziekteverzuim onderzoek. We zorgen ervoor dat we gaan controleren of je werknemer echt ziek is. Blijkt je werknemer toch niet ziek te zijn? Dan zorgen we voor officiële bewijzen. De bewijzen kan je vervolgens met je werknemer overleggen. Blijkt een werknemer niet ziek te zijn zoals beweerd wordt? Dan kan je een officieel ontslag aanvragen. Dit mag alleen als je sluitend bewijs van ziekteverzuim hebt. Als bedrijfsrecherche helpen we je hier graag mee.

Laat een ziekteverzuim onderzoek uitvoeren

Natuurlijk kan je als werkgever zelf een ziekteverzuim onderzoek uitvoeren. Je kan bij een werknemer langsrijden en kijken of je iets kan spotten. Maar het is ook mogelijk om dit over te laten aan de bedrijfsrecherche. Zo krijg je eindelijk antwoord op de vraag of iemand wel echt ziek is zoals beweerd wordt. Samen gaan we op zoek naar antwoorden. Met een beetje geluk blijkt je vermoeden onterecht te zijn. Als dit niet zo is geven we hier graag een antwoord op.