Mathmatch
Image default
Zakelijk

Een goede zorgverzekering voor flexmigranten

In Nederland werken veel buitenlandse arbeidsmigranten, ook wel omschreven als flexmigranten. Wanneer u als flexmigrant in Nederland komt werken voor een Nederlandse werkgever of een Nederlands uitzendbureau, dan bent u veelal verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een ziektekostenverzekering als buitenlander afsluiten is heel eenvoudig bij zorgverzekeraar HollandZorg.

Specialist in zorgverzekeringen voor flexmigranten

HollandZorg is in Nederland de zorgverzekeraar die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van zorgkostenverzekeringen aan flexmigranten, al sinds het jaar 2009. Dit betekent dan ook dat alle nodige kennis en expertise in huis is om ook aan buitenlandse arbeidsmigranten een uitstekende zorgverzekering te bieden. Het is niet alleen eenvoudig om een zorgverzekering als buitenlander af te sluiten wanneer u alleen in Nederland verblijft voor het werk. U kunt direct ook voor andere gezinsleden een zorgverzekering afsluiten. Een basiszorgverzekering is verplicht. Aanvullende zorgkostenverzekeringen zijn optioneel.

Zorgverzekering voor kinderen

Werkt en woont u in Nederland en is ook uw gezin in Nederland woonachtig? Dan heeft ieder gezinslid een zorgverzekering nodig, ook wanneer er al een zorgkostenverzekering in het thuisland loopt. Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar zijn ook verzekeringsplichtig, maar zij hoeven voor deze zorgverzekering geen premie te betalen. Uiteraard kunt u bij HollandZorg terecht voor meer informatie.

Voor meer info : klikt u hier