Mathmatch
Image default
Zakelijk

Proefschrift drukken

Gisteren zocht ik in Google op proefschrift drukken. Dit omdat ik een thesis heb gemaakt voor mijn studie op de universiteit. En dit dient dan vervolgens uitgeprint te worden. Maar uiteraard zou ik graag willen dat dit erg mooi gebeurt. Daarom ben ik dus gaan zoeken op het internet, op proefschrift dukken, naar een bedrijf die dit erg mooi kan.

Waar proefschrift drukken

Maar waar moet ik mijn proefschrift drukken? Daarom ben ik dus gaan Googelen. En al gauw vond ik ik Proefschriftenprinten.nl. Ik las het stukje tekst en zag dat ze het proefschrift in vijf werkdagen geleverd kunnen hebben! En ook maken zij voor mij een gratis omslag. Hiervoor hebben zij speciale designers in hun gelederen. Nou, als dit geen mooie proefschrift wordt?!

Daarom besloot ik contact met hen op te nemen. Ik kreeg vervolgens een vriendelijk klinkende persoon aan de lijn, die direct enthousiast reageerde. Na een tijdje gepraat te hebben, besloot ik dat zij mijn proefschrift drukken gaan.

De thesis

Na vijf werkdagen werd de thesis thuis afgeleverd. Dit was natuurlijk heel erg spannend voor mij. En het zag er prachtig uit! Tussendoor had ik al contact gehad met de designer over de voorkant en ik wist al een beetje hoe het eruit zou komen te zien. Maar zo mooi had ik nooit verwacht! Ik was er dan ook erg blij mee.

Het scriptie moest ik vervolgens gaan verdedigen. Dit in verband met mijn studie op de universiteit. Dit moest verdedigt worden voor een zogeheten afstudeercommissie. Dit bestond uit een afstudeerbegeleider en een andere docent. Dit is het laatste onderdeel van de studie. Mijn thesis is een verhandeling over een bepaald onderwerp. Dit naar aanleiding van een door mijzelf gemaakt literatuuronderzoek.

Uiteindelijk ben ik geslaagd! Hier wil ik proefschriftenprinten dan ook erg voor bedanken, voor de prachtige thesis!

 

Voor meer info : klikt u hier