Mathmatch
Image default
Zakelijk

Waar op letten bij de aanschaf van zakelijke tablet benodigdheden?

Waar vroeger alleen notebooks en laptops gebruikt werden in het bedrijfsleven is de tablet steeds normaler geworden. Het is een soort middenweg tussen een volledige laptop of notebook en uw zakelijke smartphone. Waar smartphones tekort schieten en men geen zin heeft om een zware laptop mee te zeulen vult de tablet het gat in de markt. Zo is het algemeen geaccepteerd om een presentatie op uw tablet te voeren en tijdens een verkoopgesprek de plannen op uw tablet te demonstreren. Voor meer informatie over de aanschaf van de juiste tablet houders en accessoires leest u onderstaand artikel.

Standaards en houders voor uw tablet. Dit zijn de verschillende soorten.

Welke standaard kan u het beste gebruiken? En voor welk doel is elke soort standaard geschikt? Om optimaal rendement uit uw aanschaf te halen adviseren wij u graag over de verschillende soorten houders en beschermingen.

Bureau houders en standaards voor uw tablet

Bureau houders en standaards zijn specifiek ontworpen om samen met een gesprekspartner of alleen de tablet te gebruiken. Door de juiste soort houder met bijvoorbeeld draaibare as te kiezen kan u de tablet gemakkelijk gedeeld gebruiken met uw gesprekspartner. Verkoop- en adviesgesprekken zijn hierin het meest gebruikte voorbeeld. 

Vloer houders en standaards om uw tablet publiek te laten gebruiken

Vloer houders en standaards laten u een tablet fixeren op een vast punt op een vloer. Zo kan u winkelend publiek in een winkelcentrum informeren over bepaalde producten en diensten. U kan zelfs de tablet gebruiken als lead generator door deze op een opvallende plek te plaatsen met daarbij het juiste POS materiaal om publiek te overtuigen de gewenste actie te ondernemen op de tablet. 

Wand houders en standaards om tablets vast te maken aan muren

Wand houders en standaards zijn specifiek ontworpen om tablets vast te maken aan een muur. Het meest populaire gebruiksscenario hierin is om de tablet als bedieningspaneel te gebruiken. Hierbij kan u denken aan domotica regelpaneel of een geïntegreerde bedrijfsoplossing. 

Uiterlijk: Uitstraling & Design. De eerste indruk maakt u maar één keer!

Afwerking maakt een groot verschil in de uitstraling van een houder. Door een houder te kiezen met de juiste uitstraling kan uw tablet accessoire bijdragen aan de branding van uw bedrijf. Zelfs als uw bedrijf staat voor goedkope zaken of producten kan u dit zelfs doorvoeren in de uitstraling van uw tablet accessoires. 

Opties: Net als uw lease auto van de zaak. Kies verstandig.

Opties zoals anti diefstal zijn er populair als de tablet in openbare ruimten gebruikt zal worden. Wandhouders zijn bijvoorbeeld vaak voorzien van anti diefstal mechanismen. De eenvoudigste variant werkt bijvoorbeeld met een ingebouwd slot. Simpel maar effectief. 

Online tablet accessoires aanschaffen of in de winkel? Aan u de keus.

Door online uw tablet accessoires aan te schaffen heeft u een goed overzicht van het gehele assortiment. Daarnaast krijgt u de goederen geleverd op een moment dat het u uitkomt en hoeft u niet naar de winkel. Online tablet accessoires bestellen doet u bij voorkeur bij gerenommeerde webshops zoals bol.com of bij een tablet specialist zoals tabletsolution.nl.

Voor meer info : klikt u hier